≫ 

Pogledajte trenutak koji je Miljan iskoristio da pobegne iz Zadruge, a reakcija ukućana na vest o bekstvu je šokantna! (VIDEO)

Miljan Vračević diskvalifikovan je iz Zadruge, zbog čega će morati da snosi posledice u vidu finansijske odštete produkciji

  • 7

Kako smo sinoć iza ponoći i objaviliMiljan Vračević pobegao je iz "Zadruge", a način na koji je to učinio i momenat koji je iskoristio za beg je krajnje interesantan.

Naime, kada je Jelena Krunić prošla kroz kapiju i ušla u rijaliti, Vračević se šetkao u dvorištu i pušio cigaretu. Miljan je oduševljeno dočekao Jelenu koju poznaje iz spoljnjeg sveta, ona ga je zamolila da joj unese kofer u kuću, što je i učinio.

Skandal u pola 2 ujutru! Miljan definitivno POBEGAO iz Zadruge! (VIDEO)

Printskrin: TV Pink

Nakon što je spustio Jelenin kofer u Belu kuću, ona je ušla da se pozdravi sa zadrugarima, a Miljan je potpuno neopaženo zatvorio vrata i - nestao!

Očigledno svestan da su sve oči u tom trenutku bile uprte u Jelenu, Miljan je sasvim dobro procenio da niko neće ni pokušati da ga spreči u nameri da pobegne, pošto su svi bili u kući, za stolom.

Odmah nakon bekstva u Belu kuću stiglo je pismo Velikog šefa u kojem je saopšteno koliku kaznu će Vračević morati da plati.

- Zadrugari, ovim vas obaveštavamo da je Miljan samoinicijativno napustio Zadrugu i da je diskvalifikovan! Miljan je po ugovoru dužan da plati odštetu od 50.000 evra zbog prestupa koji je napravio - navedeno je u pismu.

Ono što je zanimljivo jeste da u tom trenutku apsolutno niko od ukućana nije izrazio žaljenje zbog Miljanovog poteza, već su odmah nastavili sa ćaskanjem za stolom!

Pogledajte snimak:

Nena saopštava da je Miljan napustio "Zadrugu":

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusadusa Dusadusa!Dusan

    22. januar 2018 | 11:47

    Verovatno im je zadovoljstvo sto je otisao,laknulo im,naporan i dosadan!

  • Ceca

    22. januar 2018 | 10:54

    Šta je to trebalo ocu četvoro dece? Veliki je to novac... Nekada treba misliti na svoju decu, a ne samo ih pozdravljati i patetisati. Moj tata je otišao da radi u Rusiju da bi mi imali, viđamo ga dvaput godišnje. Desilo se i da po godinu dana ne dolazi kući. Nije Miljanu ovo trebalo.

  • Brankica

    22. januar 2018 | 13:04

    On je vec dosada trebao da bude kaznjen.Nije mu prvi put da odlazi preko kapije. Meni lici na mravojeda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA