≫ 

Filip rekao Mariji Ani da je razočaran što je ušla u Zadrugu, ona ustala, prišla mu, a zbog onoga što je uradila načisto se ODUZEO! (VIDEO)

- Nema potrebe da kažem da mi je svejedno, vidi se po mojoj faci. Razočaralo me je što je Marija Ana ušla ovde - rekao je Filip

  • 6

Veliki šef je obavestio Zadrugare da novim učesnicama Marija Ani Smiljanić i Sanji Jakšić moraju dodeliti titulu anđela ili đavola po karakteristikama koje one poseduju. Većina ukućana Mariju Anu je svrstala u ekipu anđela, jer je u toj ekipi i Filip Đukić, inače njen bivši dečko.

NIJE VEROVAO ŠTA GA JE SNAŠLO! Filip u totalnom šoku kad je video Mariju Anu, pola sata ćutao, ona ga maksimalno iskulirala! (FOTO)

Filip je bio prilično iznenađen ulaskom njegove bivše devojke u rijaliti koja se nije ni pozdravila sa njim, pa je rekao sledeće:

- Nema potrebe da kažem da mi je svejedno, vidi se po mojoj faci. Razočaralo me je što je Marija Ana ušla ovde, naročito posle poziva kada mi je rekla da joj ide do j*ja i u poslu i u životu inače. Ne vidim razlog zašto je ušla, osim onog što mislim da jeste - počeo je Filip.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Smatram da je ona meni trebalo da priđe, da me ne ispali slučajno i da ne ispadnem indijanac. Što se tiče podele u grupe, naravno da smatram da Marija Ana treba da ide u anđele, bez obzira što izgleda kao đavo, ja znam da u dubini duše nije.

Nakon njegovog izlaganja Marija Ana je prišla Filipu, dok su ostali ukućani jedva čekali da vide šta će da se desi.

Međutim, Marija Ana je očigledno u želji da ispadne "šmeker" prišla Filipu, pružila mu ruku, izgovorila "zbog treme", aludirajući na to da mu se od treme nije javila, a onda mu je čestitala Novu godinu i poljubila ga tri puta u obraz.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Filip je bio prilično šokiran ovim potezom, a onda je usledio komentar Mace Diskrecije.

- Je l' ti se digao, da proverim? - pitala je Maca.

- Nije, vidim odavde - odgovorila je Marija Ana, ali je Filip to iskulirao.

- Što se tiče našeg odnosa to zavisi od nje, ja sam tu šta god da treba. Za klopu, možeš sa nama; za novac, za sada ti ne treba... Deliće se lova u sredu, za žurku, tako da to je to - rekao je Filip.

Scenu kad mu Marija Ana prilazi i ljubi ga pogledajte na snimku ispod (premotati na 42:50 minuta)

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwerkus

    23. januar 2018 | 13:51

    Gle ti cuda. Sve su iste. Duga ispeglana kosa, tetovaze, napucene usne, nacrtane obrve. Znaci feik "lepota" i sto je najgore..lice jedna na drugu k'o sisarka na sisarku. Kao Babuske kad izlaze jedna iz druge.

  • Uzi

    23. januar 2018 | 11:21

    A Maca po obicaju jedino sto zna je da bude vulgarna i da se sali u tom smislu. Ja stvarno ne znam sta ona konkretno ima da pokaze sem nevaspitanja, svadja i ostalog. Ni trunke smisla za humor a ostalo da ne pricam. Jedino Miki je tu interesantan lik od svih unutra, takodje znaju i Janjus i Bora da budu zanimljivi, ali Miki je ubedljivo najbolji. Nadam se da ce da pobedi.

  • AH

    23. januar 2018 | 11:33

    Maca carica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA