Ona je nesrećnica, zauvek će biti ĆAZIMOVICA: Teodorina bivša drugarica žestoko oplela po zadrugarki

- Non-stop nas blati i pljuje, a to su sve laži... Ona je žrtvica, a Gorana i ja veštice... Ma, kako da ne - ispričala je Tamara Milutinović

  • 9

Sukob između Teodore i njenih bivših drugarica iz benda "Đavolice" se nastavlja, i sada je Tamara Milutinović žestoko isprozivala Džehverovićevu.

Marija Šerifović vrhunski odgovorila na pitanje ko je njen favorit u Zadruzi, pa ponovo ponudila opkladu da će Sloba otkačiti Lunu zbog Kije (VIDEO)

- Teodoru stvarno ne bih da komentarišem. Non-stop nas blati i pljuje, a to su sve laži... Ona je žrtvica, a Gorana i ja veštice... Ma, kako da ne. Stvarno je ružno to što radi, pogotovo što u priču uvlači i udatu ženu, koja ima malu bebu, stvarno nije u redu - izjavila je Tamara za Pink.rs, pa nastavila da kritikuje bivšu drugaricu.

Foto: A. Nalbantjan

- Ona je nesrećna, ne znam... Mislim da je imala neku traumu u detinjstvu, nešto što je boli, čim se tako ponaša. Ispalo je kao da smo je Gorana i ja maltretirale, a nije tako, sve smo delile... Nego, mislim da je bila ljubomorna što sam ja postavljena kao frontmenka "Đavolica", dok je ona bila u drugom planu. Ona gazi preko svih, ne bira sredstva da dođe do cilja, ali ja nemam ama baš ništa protiv nje. Ništa ružno neću reći, ja njoj, najiskrenije, želim svu sreću na svetu. I da ona bude dobro, da radi, nastupa, ima hitove... Sve joj to od srca želim. Imam ja što šta o njoj da kažem, ali ne želim... Čuvam te informacije, imam keca u rukavu. Samo čekam da izađe napolje, pa da sednemo lepo da porazgovaramo, da je suočim sa činjenicama - poručila je Milutinovićeva koja je na pitanje da li može da prokomentraiše Teodorinu navodnu vezu sa Ćazimom Osmanijem, odgovorila:

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Stvarno ne znam ništa o tome... Ali, najiskrenije, duboko u sebi verujem da sa Ćazimom nije ništa imala, ubeđena sam u tom... Ali, džaba. Nije to sebi smela da dozvoli, svi o tome bruje, ona će ceo život ostati upamćena kao "ćazimovica", iako ja stvarno mislim da ona ništa nije imala sa njim - zaključila je Tamara Milutinović.

Pogledajte šta je Tamara ispričala o Teodori za Telegraf:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA