JA OVO NE MOGU DA GLEDAM! Teodora ronila suze zbog Anđela dok je on bio u krevetu sa Anom Korać! (VIDEO)

Teodora Džehverović otvorila je dušu Zorani i Sonji

  • 5
Andjelo Rankovic, Teodora Dzehverovic Printskrin: TV Happy

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković pre dva dana su se brutalno posvađali i skoro pa da nisu ni birali reči koje će uputiti jedno drugom.. Uplakana Džehverovića je o celoj ovoj situaciji progovorila u pabu, gde su je slušale Zorana Stefanov i i nova učesnica Sanja Jakšič.

- Ja se plašim da neće da krene na neku drugu devojku, zato što ne mogu to da gledam ovde. Možda neće naći, ali će krenuti. To je radio do sada... Svaka naša svađa, on je tako to rešavao. Ja to ne mogu da gledam. To me boli u smislu: "Čoveče, ja znam ko sam i šta sam". Pokušavam da cenim samu sebe ovde, gde govorim kako ovo, kako ono. Spolja imam svoj život, imam svoj posao, sa svega 20 godina. Ti to sve bacaš u vodu. Ti me ne poštuješ bar malo zbog toga! Ne poštuješ sve što sam uradila, ti tako olako to baciš... - žalila se uplakana Teodora.

Printskrin: TV Pink

- Problem je što mi nismo razrešili neke stvari. Problem je što sam ja ovde ušla, bila sam u vezi, što postoji ta tenzija kod mene. Takođe, postoji to da pravim ljubomorne scene u smislu znam šta je radio sa drugom devojkom. Ja to nikada neću zaboraviti... I moja mama je prvo mene osudila. Rekla je: "Prestani da ga maltretiraš, ostavi ga!" Nije me tapšala po ramenima kao što je to radila njegova majka i govorila: "Bravo, sine!"... - bila je ljuta Teodora.

E, SAD ĆE ONA DA VIDI! Teodorina majka iz sveg glasa urlala zbog Anđelove majke, on i Teodora RASKINULI, tresla se kuća! (VIDEO)

- Misliš da nisam mogla da idem od momaka do momaka?! Meni to ne treba. Ne želim ni njega da povređujem. Prvenstveno zbog sebe, a onda zbog njega i njegovih roditelja. Da li se on zapitao kada je sve to radio? Kako je bilo mojima kada se hvatao sa drugim devojkama? Moja majka je prešla preko toga... - rekla je drhtavim glasom Teodora.

Nakon toga pridružili su im se i Đekson i još nekoliko zadrugara, koji su komentarisali to što je Anđelo legao u krevet sa Anom Korać.

- Ma da, sad će on da udara na mene, znaš kako - rekla je Teodora.

- Ma neće... - rekao joj je Đekson.

- Hoće! Eno ga bleji sa Anom, mrkli mrak je, njih dvoje bleje! - viknula je Teodora.

- Teodora, uzmi Filipa - rekla je smejući se Marija Ana.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    24. januar 2018 | 11:23

    Cudo jedno kako svi ovde znaju ko su i sta su. Ako i vi zelite da saznate ko ste i sta ste, udjite u Zadrugu...

  • Djole

    24. januar 2018 | 13:03

    Ljubomora je ubica svake veze,a tek ovakva bolesno-posesivna...

  • Sandra

    24. januar 2018 | 14:34

    Jao jadna ona.Nema vise poslusa kucence pored sebe pa hoce da pukne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA