≫ 

Prodala si dečka za kosu! Gledaoci žestoko napali Lunu, ona ustala i objasnila zašto je odustala od njegove pesme! (VIDEO)

Pitanja gledalaca prethodne noći bila su više nego zanimljiva, a odgovori pojedinih ukućana još zanimljiviji

  • 30

Pre nekoliko noći u Zadruzi je puštena nova pesma Teodore Džehverović "Kristijan Grej", što je podstaklo Lunu Đogani da od Drveta mudrosti traži da produkcija pusti i pesmu Slobe Radanovića "Familija".

Međutim, Drvo joj je ponudilo da bira između pesme i toga da joj stave novu kosu, a Luna se ipak odlučila za drugu opciju. Upravo to podstaklo je gledaoce da Luni postave pitanje vezano za tu situaciju.

- Noćas kada si čula Teodorinu pesmu otišla si kod Drveta da odaš tajnu i da ga zamoliš za Slobinu pesmu. Drvo ti je dalo izbor, da dobiješ kosu ili pesmu, a ti si kao iz topa prodala dečka za kosu za koju možda nećeš ni imati para da staviš. Sloba to tebi nikada ne bi uradio - glasilo je pitanje.

Totalni haos u Zadruzi: Podivljali Miki nasrnuo na Lepog Miću koji je vrištao na sav glas, Bane hteo da prebije Sašku! (FOTO)

- Strašno... Sram me bilo! (smeh) Da, tako je. Raskidamo definitivno, zbog kose - rekla je ironično Luna.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Pa ništa, ja sam otišla kod Drveta da tražim da puste njegovu pesmu, a drvce mi je dalo uslov. Prvo mi je reklo da kažem neku tajnu, ja nisam imala šta da kažem. Rekla sam neku glupost, a ono mi je reklo: "Luna, smešna si, to nije tajna". Ja sam ispala debil. Onda mi je dalo uslov, ili nešto što zna da je meni jako bitno, ne zbog kose kao kose, nego zbog problema koji imam već dugo godina. Opada mi kosa kada sam pod stresom, zato imam nadogradnju i moram da je menjam jako često. Kada sam ulazila nagovestila sam da mi je to jako bitno. Znam da mi je kosa stigla, da je plaćena, da je tu, samo treba da mi je stave. Zato sam tražila i insistirala da mi to što pre stave. I onda, kada je ono reklo "ili kosu ili pesmu", ja sam rekla: "Jako si loše, Drvo, jer me ucenjuješ nečim što ne mogu da dovodim u pitanje. Fali mi samo da ostanem ćelava u rijalitiju, još mi samo to fali! Sve sam drugo uradila. Ja sam želela da mu učinim, on je želeo da čuje pesmu jer nije uspeo kako treba da je čuje, ali na žalost nisam uspela. Žao mi je, biće prilike. To je to.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ona čim je došla iz Rajskog vrta to mi je rekla, i ja sam rekao da je dobro postupila, naravno. Pesmu će kad tad pustiti, ako ja budem otišao i odradio neki zadatak. Ja to mogu da zaslužim ponovo, a njoj to predstavlja problem koji mora da reši što pre. Rekao sam joj da je pravu stvar uradila - prokomentarisao je Sloba.

VIDEO: Marija Šerifović o favoritima u Zadruzi, i da li su to Kija ili Luna:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dani

    25. januar 2018 | 12:15

    Lepotica Luna..do pobede 😊

  • AH

    25. januar 2018 | 10:30

    Luni treba nadogradnja pameti a za kosu manje vise. Slobi ne pomaze nista, on ostaje buzdovan do kraja.

  • Joca

    25. januar 2018 | 10:10

    Luna je ćelava i sa nadogradnjom, nema kose na pola glave, bas kao i Anabela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA