≫ 

Zadrugarima pustili snimak gde je Luna zajedno u krevetu sa Gastozom: Sloba se smeškao, Đoganijeva se hvatala za glavu, a onda je ona progovorila o Nenadu (FOTO) (VIDEO)

Osim toga, učesnici su mogli da vide i Lunine fotografije sa njenim bivšim dečkom Srđanom

  • 12

Produkcija "Zadruge" pustila je takmičarima neke snimke Lune Đogani iz prošlosti. Na raznoraznim video materijlima moglo je da se vidi sve i svašta, kako Đoganijeva đuska, peva, putuje... Osim toga, prikazane su njene fotografije sa Lune sa njenim nekadašnjim dečkom.

Dok je Đoganijevoj bila malo neprijatno, Sloba se smeškao.

Printskrin: TV Pink

Ali to nije bilo sve. Prikazan je i snimak u kome je Luna u krevetu zajedno sa Gastozom. Đoganijeva se tresnula rukom u čelo i okrenula glavu, a Sloba se i dalje smeškao.

Printskrin: TV Pink

Nakon prikazanih snimaka, Luna se oglasila

- Ima još neki bivši? Što još nekog niste stavili? Gastoz nije bio (bivši). Bio je (na prikazanim fotografijama) jedan bivši. One slike iz teretane i restorana, to je moj poslednji bivši dečko Srđan. Gastoz mi nije bio dečko. Neću da pričam o njemu... Upoznali smo se, išli smo u Grčku, ima taj snimak iz kreveta, glumili smo. Evo, i Ana je bila sa nama. Imali smo specijal "Amidži šou" sa Ognjenom Amidžićem, svako je imao neku svoju scenu. Ja sam imala sa njim (Gastozom). Nisam birala, dali su mi. Mi smo se skontali, počeli smo da se družimo. Bili smo prijatelji... Čuo sam šta je on pričao o meni. Mi smo završili za sva vremena, neću više da pričam o njemu - rekla je Luna.

Za slike sa Srđanom rekla je da joj nisu bitne.

- To je gotova priča. Mi smo ostali prijatelji posle toga. Dečko ima devojku, treba da se ženi uskoro. Meni je drago. Želim mu svu sreću sveta. Bio je veliki džentlmen i tretirao me je kao princezu - rekla je Luna o Srđanu.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    28. januar 2018 | 19:20

    Ona je raskinula ? Sa roditeljima je nije upoznao , htela je da se uda , Srđan nije hteo , i stalno je govorila da je niko nije tako poštovao kao Sloba ! Sad od jednom Srđan je držao kao princezu !?!?!? Jake li vizije 😂🤣

  • Daaaa

    28. januar 2018 | 19:02

    Kako Slobo izgleda glupo dok gleda snimak.. Sve mu smeta kod supruge, a sada sve prašta.

  • Laza

    28. januar 2018 | 18:04

    Doci ce valjda i taj 31. Maj da vise ne cujem za vas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA