≫ 

50 minuta akcije! Posle žestokih svađa, suza i vređanja Luna i Sloba imali seks u punoj sobi! (VIDEO)

Đoganijeva je u toku jučerašnjeg dana imala izlive histerije i besa, ali je sve to brzo zaboravila, pa je opet završila sa Slobom u žestokoj akciji ispod pokrivača

  • 94

Nakon brutalnih svađa i rasprava koje su imali u toku prethodnog dana Luna Đogani i Sloba Radanović pred zoru su se pomirili, a onda su se u spavaćoj sobi prepustili strastima ispod pokrivača.

Mama mi je rekla da je smrad! Luna doživela neviđeni nervni slom posle svađe sa Slobom, petoro ljudi nije moglo da je smiri! (VIDEO)

Njih dvoje nisu se preterano osvrtali na kamere, a ni na zadrugare, računajući da spavaju, pa su se potpuno zaneli ispod jorgana. Ipak, na snimku se vidi da jedna zadrugarka nije spavala i videla je šta se dešava, a reč je o Miljani Kulić.

Međutim, kada su nakon pedesatk minuta završili nekoliko puta su podigli pokrivač, a u komentarima mnogi već pričaju kako se jasno vidi da nema gaćice...

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official
Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Pogledajte seks Lune i Slobe nakon brutalnih svađa:

ANKETA

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anjaaa

    29. januar 2018 | 17:52

    Fuj fuj fuuuuj! Ne mogu da verujem da mogu biti ovako prosti, prljavi, aljkavi...Djevojko 5 meseci nosis tange koje su izvor zaraze nama zenama. Imas sex a ne znas da treba malo i da se operes posle toga...fuj. Eto toliko o tome koliko si ti DAMA.

  • Stihoklepac

    29. januar 2018 | 16:30

    Ispod jorgana nešto seva, ono Luna gaćice nema, a i Slobi nešto visi, ni ti gaće obukao nisi. Znade mala kako se to radi, malo plači, pa onda po Slobi skači. Samo tako mamino zlato, ti si kao stvorena zato.

  • Zana

    29. januar 2018 | 15:45

    Ja predlazem Anabeli i Draginji da lepo skuhaju kaficu,sednu i u miru pogledaju filmic,mislim da ce biti jako ponosne kako su deca to odradila..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA