≫ 

Požar u Zadruzi! Vatrogasci hitno intervenisali, ukućani šokirani, nećete verovati KOJA učesnica je umalo zapalila kuću! (VIDEO)

Za pet meseci koliko su u Zadruzi ukućani još samo požar nisu izazvali. Međutim, došao je red i na to

  • 13

U toku prethodne večeri jedna osoba u rernu je stavila (verovali ili ne) plastičnu tacnu sa mesom, ne razmišljajući da bi neko mogao da je uključi, što se zapravo i desilo!

Kiju odbili i Sloba i Filip, ona rekla da nije povređena, a onda otkrila NAJVEĆU TAJNU njene i Radanovićeve veze! (FOTO)

Zadrugari su primetili dim koji je izbijao na sve strane, pa su odmah reagovali i sprečili veliku štetu koja je mogla da nastane.

Dok je Vojke čitao pismo Velikog šefa, dotrčao je vatrogasac koji je upotrebio aparat za gašenje požara. Iako zadrugari nisu bili sigurni ko je krivac za ovo, Miljana Kulić je u razgovoru sa drvetom mudrosti otkrila da se radi o Teodori.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Teodora je zapalila rernu ali se nije javila, verovatno ju je bilo sramota. Ona je stavila ono plastično da ne uzme neko hranu. Onda je Viktorija, ne znajući da je u rerni to što je ona stavila, uključila rernu i zbog toga je kuća počela da se dimi. Da nismo mi i obezbeđenje reagovali možda bi se kući i zapalila - rekla je Miljana.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA