Luna ispričala kako je izgubila nevinost, Sloba ostao bez teksta! (VIDEO)

Đoganijeva je otkrila da joj je prvi put bio sa prvim dečkom, a detaljima je iznenadila sve koji su je slušali

  • 41

Ljubavni parovi u Zadruzi prethodne noći dobili su zadatak koji je verovatno najteži do sada, ali je nagrada zato i najbolja do sada!

Oni su dobili ogroman kavez pun namirnica, voća, slatkiša, a kako bi postao njihov, ljubavni parovi morajud a ga čuvaju 48 sati, ne smeju da spavaju i sve vreme neko mora da peva.

Kako bi im prekratio vreme, Veliki šef poslao je pismo da pričaju o svojim prvim ljubavnim iskustvima, a pojedini ukućani progovorili su i o prvim seksualnim iskustvima. Jedna od njih bila je i Luna Đogani, koja je sve šokirala onim što je rekla. Tačnije, načinom na koji je opisala to kako je doživela gubljenje nevinosti.

- Došao je iza zidića i bukvalno me ovako poljubio - počela je Luna, pokazujući da je bilo "na blic" i na brzinu.

- Ja sam ga ovako gledala i "ajde, hoću onaj veliki poljubac"! On je počeo da se smeje, poljubili smo se, i ja sam bukvalno otrčala, pobegla, i počela da povraćam u wc-u od treme. Imala sam preveliku tremu! A prvi seks... Iskreno, nisam ni osećala ništa. Kao da se nije ni desio - rekla je Luna.

Kiju odbili i Sloba i Filip, ona rekla da nije povređena, a onda otkrila NAJVEĆU TAJNU njene i Radanovićeve veze! (FOTO)

- Bukvalno smo se... Bili smo kod njega... To je moj prvi dečko, sa kojim sam bila dve godine. Bili smo kod njega, tako smo se nešto mazili, i samo je odjednom meni rekao, kao, "je l' ti osećaš nešto?" Ja rekoh: "Šta?" On, da li je rekao "pa vodimo ljubav"; ja sam rekla: "Ne, ništa ne osećam". Stvarno ništa nisam osećala! Da li od tog stresa, od muke... Nikakav bol, ništa. Tek posle me je bolelo. Ništa, to je to - rekla je, dok je Sloba vrlo ozbiljno gledao i slušao.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    6. februar 2018 | 10:08

    Luna treba da vodi kurs "Kako se zgaditi muškarcu u pet koraka".

  • Veverica

    6. februar 2018 | 11:16

    I dalje pokretni blam Luna Djogani!!!!!

  • La familia

    6. februar 2018 | 11:53

    Hahahahha "ne osecam nista" 😂😂 Ja osecam transfer blama 😆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA