Parovi PALI zadatak! Zbog ova dva takmičara svi su ostali bez najbogatije nagrade do sada! (VIDEO)

Jelena Krunić i Vojke su spavali i tako prekršili glavno pravilo

  • 8

Zadatak koji su zadruagari dobili od Velikog šefa ipak nisu uspeli da ispune. Po zadatku učesnici su trebali da budu budni 48 sati.

Čestitam ti godišnjicu, šta si kupio ženi?! Saška urnisala Slobu, on nije znao šta da kaže, a onda je Luna rekla da ima poruku za Kiju! (VIDEO)

Jedan zadrugar je po pravilu mogao da spava, dok je drugi imao pravo da iskoristi pauzu i izađe van radionice. Međutim, dva zadrugara ipak nisu uspela da izdrže da ne spavaju, a reč je o Jeleni Krunić...

Printskrin: Youtube

...i Vojketu.

Printskrin: Youtube

Krunićeva je bila toliko pospana da je ukućanima delovalo kao da se onesvestila, a u stvari ona je samo zaspala. Nakon ovoga stiglo je pismo od Velikog šefa kojim su zadrugari obavešteni o tome da su pali zadatak.

- Na žalost čuvari nisu uspeli, nekako su se borili skoro 14 sati, ali su malo pre tačno u 14 i 40 zaspali Jelena i Vojke u isto vreme. Žao nam je što parovi nisu uspeli, jer je nagrada bogatija i veća od svega što ste do sada dobili. Iznenađeni smo da niko od čuvara nije skrenuo pažnju ni Vojketu ni Jeleni i pokušao da ih razbudi i pomogne im da prebrode krizu. Ovo je bila velika prilika, šansa kakva se ne propušta, ali su čuvari, odnosno parovi olako prihvatili odgovornost koja je bila na njima i ključ od kaveza će zauvek ostati kod Velikog šefa. Zbog Jelene i Vojketa koji su spavali u isto vreme i čuvara koji ih nisu budili, niko od vas neće moći da uživa u blagodetima iz kaveza - pročitala je Goca pismo.

Inače, nakon što su pali zadatak apsolutno svi su se obradovali, pošto mnogi nisu hteli ni da počinju sa istim, jer su odmah znali da će im biti mnogo naporno i da neće uspeti da ga ispune.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    6. februar 2018 | 17:41

    Vojke 2 grama zivota u sebi nema

  • Marta

    6. februar 2018 | 18:18

    Svi su oni "lezilebovici" nesposobni.

  • Kibicer

    6. februar 2018 | 21:06

    I ne treba da dobiju nagradu kad su bahati i nezahvalni. Lezi lebu da te jedem, e pa neće moći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA