Ako je istina da se je*ala sa Ćazimom, ja ću prva da kažem da jeste! Teodorina mama pobesnela na Mikija zbog vređanja Teodore! (FOTO)

Miki Đuričić i dalje tvrdi kako zna neke stvari koje niko ne zna, a uveren je i u to da Teodora i njena majka kriju pravu istinu

  • 59

Miki Đuričić, Teodora i njena mama Gordana Džehverović užasno su se posvađali ponovo oko cele priče između Ćazima Osmanija i Teodore, koja će se očigledno provlačiti sve do kraja rijalitija. 

Nikome ništa nisam ukrala, SAMO MUŽA! Luna zaprepastila sve svojom izjavom nakon što su je isprovocirali!

Miki je tvrdio kako je Teodora imala nešto više sa Ćazimom dok je snimala spot kod njega, što je ona negirala, pa je došlo do žestoke rasprave.

- Pa šta si morala da snimaš spot kod kriminalca?! - vikao je Miki tvrdeći kako "jako dobro zna ko je Ćazim" kada je Teodora rekla da nije tako.

Printskrin: TV Pink

- Beograd nije za vas! Idite tamo odakle ste došle! - rekao je Miki, a Teodora mu je na to odgovorila: "Nisam se ja rodila da budem za Beograd!".

Utom je ustala Teodorina majka koja je ušla u užasnu raspravu sa Mikijem, koji je sve vreme vikao i ubeđivao sve za stolom da su Teodora i Ćazim, kao i Kija i Filip - imali seks.

Printskrin: TV Pink

U trenutku kada su se svi dotakli toga da Kija ni Filip ništa nisu priznali, Miki je pobesneo. 

- Šta vam treba Kijino priznanje da su se je*ali?! Je*ao vas lebac! Vređate mi mozak! Ej, 32 minuta snimka, a vama treba priznanje! Pa, jeste li vi normalni?! - hvatao se Miki za glavu, a potom je iznervirano izašao napolje.

- Ako je istina da se je*ala sa Ćazimom, ja ću prva da kažem da jeste! Dosta mi je više laži i izmišljotina! Ovde svi ćute kao ku*ve! - viknula je Gordana.

Printskrin: TV Pink

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA