Nemojte tu da mi se kur*ite, a jedete paštete i suvi hleb! Krunićka oplela po zadrugarima, svi je bledo gledali, a onda ih je POKOPALA! (VIDEO)

Posle neispunjenog zadatka i odluke Velikog šefa da se sami kazne, Jelena Krunić je za stolom oplela po svima

  • 6

Nakon što su zadrugari pali na zadatku ispunjavanja mozgalica trebalo je da sami odluče kakvu će kaznu snositi. Jelena Krunić je na sastanku iznela svoje mišljenje, kao i uvek bez dlake na jeziku. 

Ako ne smire tu bolesnicu ja ću otkriti istinu o svemu! Gagi Đogani van sebe zbog svađe Miljane i Lune, spreman je da preskoči ogradu!

Dok je Jelena izlagala svi su ćutali, a kako se čini i pomno slušali šta ima da kaže. A za sve njih nije imala baš lepe reči.

- Ne mogu da verujem koliko ovde egocentrika, i koliko zlobe i licemera i katastrofe ovde ima, za ovim stolom. Prvo, nemojte da mi se tu ku*čite i razbacujete sa po 30.000, sa honorarima, sa pi*kama materinama, a jedete paštete i suvi hleb...A ne znate kolika je prosečna plata u ovoj je*enoj Srbiji (sad govorim za Srbiju), za to sram da vas bude. Ko god da je rekao honorar. Ko god da je rekao lični budžet, to je prihvatljivo i ko god da je rekao ili svalio krivicu na jednog ili dvoje, to je samo ogledalo kakvi ste vi i koliko ste puni neke lične frustracije...ne znam kako to da definišem. Pre svega, ja nisam učestvovala u zadatku - rekla je Jelena i dodala kako misli da za ovo treba kolektivna kazna.

Printskrin: TV Pink

- Kaznu neću ja izgovoriti, niti me zanima. Samo pokazujete vaše pravo lice i kako se predstavljaju ovim ljudima koji vas gledaju, glasaju za vas i izdvajaju od "mesečnog honorara"... - pričala je Krunićka.

Printskrin: TV Pink

- Možda bih ustvari dala jedan predlog za kaznu, a to je da svaki dan ide po četvoro njih u štalu, da vidite kako je Gordani i ovom gospodinu što spava - Borivoju. Pošto se svi gadite, svi ste vi gradska deca, da vidite kako je čistiti go*na onoj stoci tamo, pa da vidite da niste nimalo bolji od nje. Hvala - završila je Jelena.

BONUS VIDEO! Seks, laži i Zadruga: Kad Luna traži pištolj, a Kija ne može da izbroji Slobine ljubavnice! 

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    8. februar 2018 | 23:47

    Sve je u pravu ,ja samo ne znam zasto ljudi glasaju ,imaju svoj honorar i briga me kad ce ispasti ,gledam da mi prodje vreme,zanimljivi su ponekad a za to su i placeni da budu zanimljivi ,nikad im sms nisam poslala ,niti cu ,ima puno brojeva gde se salje za bolesnu decu ,pa kad vam dodje da Pinku posaljete pare ,setite se te bolesne dece pa posaljite toj deci ,ovi iz pinka svakako ce izbaciti one koji oni zele a ne po broju poruka.

  • Kosovo je Srbija

    8. februar 2018 | 22:24

    Svaka na mestu

  • Dača

    8. februar 2018 | 21:59

    Bravo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA