NE SEKIRAJTE MI MAMU: Luna pred Slobom otkrila da li bi zaista volela da mu rodi dete (VIDEO)

Đoganijeva je pričala o mogućnosti da ostane u drugom stanju

  • 21

Luna Đogani rekla je nema ništa protiv da rodi dete svom dečku Slobi Radanoviću. Na pitanje novinara da li bi volela da na svet donese malog Slobu, ona se samo nasmejala.

- Pa je se šalim na svoj račun. To sam rekla na Radiju Amnezija kod Bore, Milana i Baneta. Malo sam se šalila da radimo na tome. Jednog dana bih volela da se to stvarno desi, ali sada ne! Nemoj da mi sekirate mamu - rekla je Luna i dodala:

- Mama, tata, sve je ok. Još uvek sam vaša devojčica - zaključila je Đoganijeva.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tito

    12. februar 2018 | 22:08

    Srbijo, pusti glas razuma dok još nije kasno. Ne dozvolite da ovo bude normalno, da može tek tako da dođe jedna Luna i rasturi nečiji brak.Ničiji nije idealan, samo što su Sloba i Kija skoro sve rekli o svom. Svi imamolose i dobre dane, one kada nam nije nidocega, ponajmanje do seksa. Ovo mora da se kazni, a adekvatna kazna će tek biti kada vidi koliko Lunu I Slobu narod prezire.

  • ???

    12. februar 2018 | 22:29

    Mucenica raspala

  • S1

    12. februar 2018 | 22:06

    od kako se produkcija umesala direktno, dajuci upute Miljani o tome da S i L ne sme da provocira, ovaj rijaliti vise ne gledam isto...OK, znalo se da je puno toga rezirano, ali ovo sa Miljanom je bio putokaz ka finalu nama gledaocima...takodje, ne mogu nikako da poverujem da cela ova prica oko Slobinog braka nije rezirana - ili u reziji Kija Sloba, ili uz produkciju i Lunu...taj zaplet je drzao rijaliti, ali puno drugih ucesnika je konstantno u drugom ili trecem planu...predvidivo.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA