Anđelo se gušio u suzama dok je pričao potresne detalje o svojoj porodici, Goca i Teodora nisu mogle da ga smire! (VIDEO)

To je život. Moraš da budeš jak. Ja sam rekla, meni su sad neke stvari jasne, sad ne dam više dlaka da padne na vas... - Tešila je Goca Anđela

  • 12

Anđelo Ranković završio je u suzama nakon što se setio svoje porodice, a onda je spomenuo i svoju baku, pa se posebno rastužio.

Filipov otac u emisiji uživo rekao sve što misli o Kiji i Mariji Ani, kad bi čuli njegove reči nastao bi totalni preokret u Zadruzi! (VIDEO)

Dok je on plakao tešile su ga Teodora Džehverović i njena majka Gordana Džehverović.

- Pa dobro ,kako god... Baba ko baba. I da umre i da ne umre, rekli bi ti šta je i kako je... To je život. Moraš da budeš jak. Ja sam rekla, meni su sad neke stvari jasne, sad ne dam više dlaka da padne na vas... Više ne dam! - rekla je Goca.

- Stara je, jadnica. Imali su neku nesreću, i celo leto su se oko toga bavili i baš nezgodnom trenutku u septembru je morao da ih ostavi, otišao je od njih i sad mu je to u glavi - objašnjavala je Teodora Goci.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Drži se ti Teodore i Teodora tebe, i zajedno da izdržite kako god! Šta će biti napolju, uopšte više neću da razmišljam, za vaše psihičko zdravlje, da ne izađete odavde i u ludnici da završite... Pa nije to poenta priče! Držite se jedno drugog kako znate i umete. Video si koliko su me napali danas, možda izađem za nedelju dana, sledeće nedelje... Ne ispovedajte se nikom i ne verujte nikom - rekla je Goca.

- Ne treba uopšte da se sekiraš - rekla je Teodora i dodaala:

- Ako imaš potrebu da pozdraviš ujaka, baku i mamu, pozdravi! Boli te uvo - rekla je Teodora.

- Tu nema ništa loše, oni su ga gledali, oni su ga odhranili. To je sve okej - rekla je Goca.

Pogledajte kako Teodora i Goca teše Anđela dok plače:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glas razuma

    16. februar 2018 | 22:10

    Koliko muškaraca i muškarčina plače, beži, preskače, odustaje, kuka, kune, besni, lomi, udara...? Najmanja žena stoji dostojanstveno. Mislite o tome.

  • Ceca

    16. februar 2018 | 13:08

    Goca je pre svega majka a pokazala je i da je veliki covek i zaista od srca tesila Andjela i ume da prasta.Vidi se koliko je vredna a zivot je ni malo nije mazio.

  • Nena

    16. februar 2018 | 13:47

    Ova Gorana je UŽAS, Andjelu bi bilo najbolje da se daleko distancira i od Teodore i od njene mame. On je divan dečko a Gorana trazi takvog za svoju lepu glupu i neuravnotezenu istrosenu ćerku. Goca je UŽAS, TEODORA čak i batine dobija od majke. Dno dna Andjelo ne daj da Te uniste. Što dalje od njih dve, a Ti ćeš sebi naći finu drugu devojku. Sa te dve Andjelu nema života

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA