Da li je on realan? Janjuš od Velikog šefa tražio nešto što niko nikada nije, a ima veze sa seksom (VIDEO)

Janjuš je istakao da ima velikih problema i tražio je uslugu od Velikog šefa

  • 2

Ko o čemu Janjuš priča samo o tome koliko mu seks nedostaje i kako se mesecima nije samozadovoljavao.

Dve devojke su doživele nervni slom zbog njega: Janjuš osuo paljbu po Đeksonu, a onda je potkačio Jelenu Krunić i Minu! (VIDEO)

Košarkaš je prvo u dvorištu kukao Bori i objašnjavao da "nikako ne može da se koncentriše u WC-u", kao i da više ne može da ga izd**a.

Janjuš i Bora o onanisanju:

Posle toga je Janjuš prešao i na konkretnije korake pa se obratio produkciji.

- Po prvi put ću zamoliti Velikog šefa ako može, da okrene kameru kad uđem u WC, jer stvarno želim da se samozadovoljim! Dva meseca se nisam samozadovoljio... Iskreno ne mogu da idem u spoljni (WC) i tamo se okreću kamere. To mi je veoma bitno u ovom trenutku, ako može - poručio je Janjušević.

Janjuš moli Velikog šefa:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zdravlje

    17. februar 2018 | 21:48

    Zaista im nije lako, a nije ni zdrvo. Kako mogu muskarci tamo toliko vremena da trpe a da se ne olaksaju. Sprema se mora prazniti na nekoliko dana, ne valja da stoji dugo u organizmu. Ako vec nemaju seks toliko dugo, nek im omoguce bar da se samozadovolje, iz zdravstvenih razloga, ako ne zbog zadovoljstva.

  • Stihoklepac

    18. februar 2018 | 10:26

    I Marka spopala je muka, puno posla imaće mu ruka. Dva meseca "radio" nije, od svih mora da se krije. Ali, nigde nema mira, kad kamera svuda snima. Ajde, šefe kameru okreni, pa da bude bolje meni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA