Tukli su me zetovi i sestrići! Posle priznanja da ju je silovao komšija, Teodorina majka šokirala pričom o fizičkom zlostavljanju! (VIDEO)

- Šta sve nisu radili. Nikakav osećaj nemam za njih - ispričala je Goca tokom razgovora sa Jelenom Krunić

  • 10

Posle jezive ispovesti u kojoj je otkrila da ju je komšija silovao kada je imala 18 godina, Goca Džehverović je tokom razgovora sa Jelenom Krunić otkrila i da su je tukli zetovi i sestrići.

Komšija ju je silovao, bila je nevina... Teodora otkrila bolnu prošlost svoje majke, Goca prebledela, a onda jezivom ispovešću šokirala sve (FOTO)

Krunićeva je bila u stanju totalnog šoka dok je slušala Teodorinu majku.

- Doživela sam da me zetovi tuku, doživela sestrići da me tuku. To je bio haos kod mene u kući - započela je Goca, a Jelena ju je prekinula:

- Štaaa? Da im ja je*em mater malo!

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Da, zetovi, jedan iz Slovenije, a drugi iz Kačareva. ... Sestrići iz Kačareva, oni su rođeni jedan za drugim, tu decu sam čuvala. Majka im se razbolela, pala u krevet, a nisu ušli jednom majku da vide. Oni su bili ogorčeni, što je ona bila takva žena, pa su se svetili na meni... Znaš ti kakva je to izmenjena svest. Šta sve nisu radili. Nikakav osećaj nemam za njih - ispričala je Goca.

Goca o fizičkom zlostavljanju koje je preživela:

Video: Anketa: Pitali smo ljude šta misle o zadruzi, Slobi, Luni i Kiji:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ksenija

    4. mart 2018 | 01:12

    Objavite jednom i moj komentar ako je moguce. Ljudi molim Vas ove Dzehverovicke obe napolje!! Ja veci seljacizam nisam videla. KIJA DO POBEDE !!!

  • Safa

    3. mart 2018 | 18:57

    Iz ovog sto je pokazala prema Teodori ne bih rekla da nju moze neko tuci.Ona sad pravi zrtvu od sebe,a itekako je agresivna i namazana.

  • Amrica

    3. mart 2018 | 18:31

    Heeeej koliko ovakvih slucajeva ima na ovim podrucjima. Mlate ih muzevi, svekar, sin, tetak, sestric, siluju, a one sute. Jer tako ih odgajaju da sute i trpe. Mlacenje zena je posebna sportska disciplina na Balkanu. Nasilnika kao u prici na svakom koraku. Zao mi je ove zene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA