Pogledajte kako je Miljana pokušala da pobegne iz Zadruge i kako je sprečena u nameri da se OTRUJE! (VIDEO)

Kulićeva je javno najavila samoubistvo, nakon što joj nije uspeo plan da pobegne iz rijalitija

  • 8

Učesnica Zadruge Miljana Kulić, osim domestosa koji je želela da popije tokom dana, pokušala je i da pobegne iz rijalitija!

Miljana pokušala da se otruje u Zadruzi, čovek iz obezbeđenja sprečio skandal! (FOTO)

Miljana je totalno poludela nakon što je Sloba Radanović oduzeo budžet i samostalno sebe proglasio vođom. Kako Kulićeva tvrdi, doživela javno poniženje i nije mogla da se pomiri sa činjenicom da joj je Sloba to uradio i da za taj postupak nije kažnjen.

Kulićeva je zatražila od produkcije da kazni Radanovića, a kada je videla da ne stiže pismo Velikog šefa rešila je da po svaku cenu napusti rijaliti.

Miljana je prvo pokušala da izađe kroz kapiju na zadnjem delu dvorišta gde se nalaze životinje, ali i kroz šipražje rajskog vrta. Kada joj to nije uspelo, obratila se Viktoriji koju je u Rajskom vrtu obavestila da će nauditi i sebi i detetu.

Miljani je i ovaj plan propao nakon što joj je jedan od pripadnika obezbeđenja oteo šolju i tečnost prosuo u lavabo, a potom je opasnu hemikaliju odneo iz hotela kako ne bi bila pri ruci Kulićevoj.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Indiferentan

    5. mart 2018 | 16:04

    Ovu zenu treba na lecenje, a diskutabilno je koliko joj treba ostaviti dete. Ona moze bilo kad radi neke gluposti da naudi detetu sutra.

  • Dejan

    5. mart 2018 | 16:52

    Lecenje, a ne reality!

  • Paja patak

    5. mart 2018 | 16:43

    Foliranje da ispadne zrtva...bolesno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA