≫ 

Primam po tri injekcije dnevno: Bivši učesnik Zadruge povređen na treningu (FOTO)

Izbačeni učesnik najpoznatijeg rijalitija na ovim prostorima prolazi kroz teške dane usled povrede vrata

  • 4
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dušan Zdravković povređen je prilikom treninga, a pratioce na društvenim mrežama obavestio je tako što je objavio fotografije na kojima je sa kragnom oko vrata.

Bivši učesnik zadruge i golman rukometnog kluba "Partizan" kaže da je pred njim dug period oporavka, te da dnevno prima po tri injekcije.

- Imao sam tešku povredu na treningu. Primam po tri injekcije dnevno i nosim kragnu, a lekari su mi rekli da ću morati da je nosim bar još 10 dana. Ja sad ne znam kako se to stručno naziva, ali iscureo mi je disk između pršljenova, radili smo i magnetnu rezonancu, a sutra idem na pregled kod hirurga. Uopšte nije naivno i sad mi trne desni deo glave, uvo - kaže Dušan.

Foto: Instagram/_llorenzzo

- Kako su mi lekari rekli, oporavak je dug i težak i skoro nikad se ne vraća u normalu, ali ja se nadam najboljem - dodao je Zdravković za Pink.rs

Foto: Instagram/_llorenzzo

Podsetimo, Dušan je bivši dečko Nadežde Biljić kojeg je, kako je sama rekla, uhvatila kako se dopisuje sa izvesnom igračicom dok je ležao pored nje u krevetu.

Tada su i raskinuli.

VIDEO: Od kokaina u gaćicama do izbijanja zuba: Ovo su najveći skandali Jelene Krunić

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA