≫ 

Poverila se Mikiju i priznala! Evo šta je Sara rekla o Vojketu nakon raskida koji je šokirao sve u Zadruzi! (VIDEO)

Sara i Miki razgovarali su kao pravi drugari o njenoj situaciji

  • 14

Nakon raskida sa Vojketom, koji je bio veliko iznenađenje za sve, Sara Reljić je razgovarala sa Mikijem u sobi za rehabilitaciju, a Đurićić je bio na njenoj strani.

Kao grom iz vedra neba! Sara i Vojke raskinuli, pevačica prenela svoje stvari daleko od Vojketa! (VIDEO)

Sara je zamerila pojedinim zadrugarima, između ostalog Goci, što je nije pitala ni kako je, niti ju je posavetovala kao starija osoba, već ju je slučajno čula da priča: "Eto, a njena mama rekla pre nego što sam ušla, samo da je Vojke tamo i ona će biti dobro".

- Bila sam u fazonu je l' moguće ovo! Ja nikad nisam komentarisala njenu ćerku i njenog zeta kad raskinu. Ona nije rijaliti persona... Ja kad ne mogu da pomognem, ja se sklonim, života mi - komentarisala je Sara.

- Ja ne znam uopšte kako da se ponašam ovde - rekla je Sara i dodala kako nikada neće reći ni jednu ružnu reč o Vojketu, a Miki joj je objašnjavao kako realno stoje stvari u rijalitiju.

Printskrin: TV Pink

- Vojke i ja smo se odmah na početku smuvali, tad se još uvek nisam osećala usamljeno ili šta god. Svideo mi se dečko. Da nije tako, smuvala bih se sa Filipom koji me nije mesec dana puštao na miru. Ma, nebitno... Nego mi je zeznuto ovde, ne znam ni kako da se ponašam ni kako da se osećam, ni ništa ne znam... - rekla je Sara, a zatim je Mikiju gledala u šolju i priznala kako joj je to nedostajalo.

Najseksepilnije izdanje Sare Reljić:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    13. mart 2018 | 19:51

    Jedini kulturan par u Zadruzi.Raskinuli u tisini nisu ko L&S od kojih se zidovi tresu za svaku sitnicu uz cuvenu recenicu "ja imam 21 godinu". Sara je samo nekoliko dana starija od Lune al devojka ima kulturu,vaspitanje,zrelost.

  • xxx

    13. mart 2018 | 19:00

    I sta me sokiralo??

  • Jeca

    13. mart 2018 | 17:33

    Miki mi je favorit ali i Sarita je OK.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA