Otac je Zoranu šamarao dok ne izgubi svest, bila je sva krvava: Strašna ispovest zadrugarkine majke

- Moja ćerka je tada sebi od straha i stresa čupala kosu sa glave toliko da su joj ostajali pečati - izjavila je Zoranina majka Žaklina

  • 18

Žaklina, majka Zorane Stefanov, opisala je pakao koji je sa svoje petoro dece preživela sa bivšim suprugom Dejanom koji je tukao i decu i nju.

Degenko, ukanaliću te, izaći ćeš iz Zadruge: Mina izludela Đeksona, on je isprozivao za sve pare (VIDEO)

U svojoj dramatičnoj ispovesti Žaklina kaže da je njen bivši muž bio alkoholičar, i da je jedino Zorana smela da mu se suprostavi.

- Bio je alkoholičar i sve nas je maltretirao. Jednom me je pretukao toliko da mi je curila krv iz usta. Otišla sam u Hitnu pomoć, onu su pozvali policiju i prijavili slučaj, a već sutradan on je sa istim tim policajcima ispijao kafu. Nije imao ko da nas zaštiti. Moju Zoranu je šamarao dok ne ostane bez svesti. Koliko je samo bila krvava - ispričala je Žaklina i nastavila svoju strašnu ispovest.

Printskrin: TV Pink

- Dođe kući pijan i onda nas muči. Mene je davio u kadi, a jednom je počeo da me tuče dok sam spavala. Zorana je jedina bila hrabra da mu se supsrostavi. Otvarala bi vrata dok me je udarao u sobi i vikala: "Idi tuci svoju mamu, a ne moju". On ju je tada bacio na vrata i izbio joj vazduh. Zamalo se nije ugušila. Moja ćerka je tada sebi od straha i stresa čupala kosu sa glave toliko da su joj ostajali pečati. Sećam se, pravila sam joj razne frizurice kako bismo to sakrili - rekla je Žaklina.

Foto: Telegraf

- Po pet dana nisam imala deci hleb da kupim. On ode u prodavnicu i nakupuje sebi najskuplje pivo, a nama ne da za hranu. Moj pokojni otac mi da hleb i nešto hrane, ali sam morala da je krijem u kopšiluku kako nam je ne bi oduzeo. Čekali smo da ode negde kako bismo krišom jeli - zaključila je Zoranina majka.

Foto: Marko Jovanović

Video: Intervju sa Zoraninom majkom Žaklinom:

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anaa

    14. mart 2018 | 00:44

    Tuga. Sta reci. Tesko je pobeci od takvog nasilnika. Kome ga prijaviti, gde pobeci sa toliko dece. Mnogo je ovakvih prica. Zene dobro pazite za koga se udajete i cim krene bezite dok ne stignu deca. Posle je mnogo teze

  • Nbg

    14. mart 2018 | 00:38

    Zorana do pobede!!!! Zaslužila si!!!!

  • Marija

    14. mart 2018 | 10:00

    Pa sad mi je puno jasnije zašto je Zorana ovako drčna. Kako i ne bi bila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA