Prštale uvrede i psovke! Marija Ana rekla Filipu da je seks bio NIKAD GORI, on pobesneo i izgovorio užasne reči! (VIDEO)

Još jedna svađa Marije Ane i Filipa Đukića, ovaj put su prštale uvrede i psovke

  • 2

Marija Ana i Filip Đukić posvađali su se po ko zna koji put, a ovaj put reč je bila o seksu, odnosno Filipovoj izjavi da je sa njom samo zbog seksa. 

Ušla si ovde kao pevačica, a ispostavilo se da si ku*va! Milan i Marija Ana se žestoko posvađali, pljuštale najteže uvrede! (VIDEO)

Njih dvoje svađali su se u spavaćoj sobi, Filip je Mariji prvo prebacivao, a onda je ona pobesnela kada ju je nazvao pogrdnim imenima.

- Čekaj, zbog čega ja tebi treba da se skinem sa ku*ca? Zbog toga što praviš mangupa od sebe, što pričaš da si sa mnom zbog seksa samo? Jel zbog toga treba da se stidim? - pitala je Marija Ana besno.

- To je realno, šta? - odgovorio joj je Filip.

- Realno? Realno je da si sa mnom zbog seksa sa mnom? - nastavila je Marija.

- Da. Jer nam to nam jedino ide - ostao je Filip pri svome, a ona je onda pobesnela.

Printskrin: TV Pink

- Ajde, skloni se! Skloni se od mene, u WC-u si mi pričao drugu priču! Ne se*i, bre, više! Prodaje mi neke priče, juri me, beži bre, skloni se više od mene... I to što je bilo jednom nije ni stoti deo onog što je bilo napolju! Dečko, ne privlačiš me više na taj način i kraj! Seks ne da je bio loš, nego ne verujem da si to ti! Toliko si mi se zgadio! Aj, ćao! - odbrusila mu je Marija Ana.

- To sam prećutala. Pitao si me posle toga da spavamo, rekla sam ti da ne želim... Ako nisi skontao da je zato što me ne privlačiš...

Printskrin: TV Pink

- To što si sad rekao da si sa mnom samo zbog seksa, a u WC-u pričao sve i svašta - to si ti! - vikala je Marija Ana.

- Stvarno, ko je tebe ubedio da si ti neka pi*ka... Samo za ku*ac te i gledaju, 'alo - rekao joj je Filip, što ju je još više razbesnelo.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubav

    17. mart 2018 | 16:11

    Ukanalila je Filipa. Sa Kijom je bio na vrhu sa ovom na dnu!

  • Aca

    17. mart 2018 | 09:34

    Koga ovaj narod sve gleda? Spali smo na niske grane jer smo na pinku primorani da gledamo nemoralne ljude!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA