≫ 

Pogledajte susret i poruke Marije Ane i Filipovog druga, za kog je rekla da se NISU viđali! (FOTO) (VIDEO)

- Postoji snimak na kojem on dolazi po nju ispred njene zgrade dok je Filip u Zadruzi, a imam i sms prepisku u kojoj se jasno vidi da su se oni nekoliko puta videli - rekao je za Telegraf Đomla Panamera

  • 12

Iako je Marija Ana više puta tvrdila da se sa Peksom videla samo jednom, ovaj snimak i datumi koji se vide u prepisci dokazuju suprotno.

- Marija Ana je izmišljala razloge da bi se viđala sa Peksom jer mu je dugovala pare za auto. Ona je od njega kupila Audi, pa je svaki put kada su se viđali tražila razloge da mu ne plati - rekao je za Telegraf nekadašnji učesnik "Zadruge" Đomla Panamera i dodaje:

- Peks ju je ispoštovao više puta iako ona kaže da ga je videla samo jednom. Postoji snimak na kojem on dolazi po nju ispred njene zgrade dok je Filip u Zadruzi, a imam i sms prepisku u kojoj se jasno vidi da su se oni nekoliko puta videli. Pravi razlog zašto je mene blokirala je dug od 50evra koji sam joj dao kada joj je pauk odneo auto. Nisam ja neki seljak pa da spominjem to, ali nije slika razlog zašto se ona naljutila na mene. Dok je Peks odustao od duga koliko ga je ona proganjala samo da dug ne bi vratila. A vi razlislite kako je dug vraćala - završio je Đomla.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pozvali smo Peksa koji nam je potvrdio Đomline navode.

- Tačno je sve što vam je Đomla ispričao samo ja više tu devojku ne bi komentarisao, ali ako bi opet nešto demantovala ispričaću vam ali i dokumentovati svašta što imam o njoj- rekao je Peks za Telegraf.

Peks Foto: Privatna arhiva

Evo i prepiske:

printskrin

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi:

(Marko Pantić)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • globus

    18. mart 2018 | 00:52

    sve isplanirano....sto bi ja sad nekog da snimam kad ulazi u auto...svasta...

  • Mr. No

    18. mart 2018 | 00:33

    Ovaj Djomla hoce malo slave na racun drugih uporno

  • jelena

    17. mart 2018 | 23:12

    I sta je ovde toliko strasno ?Jel ima naznaka za sex ili za bilo kakvu kombinaciju ?Marija Ana da je pametna da tuzi ove "muskarcine" da im uzme svaki dinar !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA