Sada se ližite svi! Sloba izgubio živce i napustio Belu kuću, Luna i Marko se žestoko posvađali! (VIDEO)

Bilo je burno na sastanku zadrugara

  • 44

Zadrugari su imali novi sastanak u Beloj kući, a tokom njega je pobesne Sloba. Sve je krenulo kada se Lepi Mića dotakao onog incidenta kada je Radanović nasrnuo na Marka Miljkovića.

Rasprava je bila burna.

- Znam da ne može verbalno da mi odgovori. Ja ne mogu da ćutim, toliko je bilo upečatljivo. Otišao sam, da. Kad je došao Slobin red, ja sam izneo svoje mišljenje i konstataciju. To nije nikakav vid provokacije, mi ne komuniciramo već nekoliko dana. Neki vaši postupci mi ne prijaju. Neispravni ste totalno i ti on - rekao je Marko.

Sloba se samo podigao i otišao iz Bele kuće.

- Ken*a mi se od ovog sastanka. Sada se ližite svi. Mrš u pi*ku materinu. Sada se svi ližite i volite. Ken*a mi se od vas, je*em vas u usta - rekao je ljutito Sloba i zaputio se u pab.

Posle su raspravu imali Luna i Marko, a šta su oni rekli jedno drugom, pogledajte na sledećem snimku:

VIDEO: Luna i Sloba razmenjuju nežnosti:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    18. mart 2018 | 18:47

    A što je ulazio u rijaliti kada nije sposoban da se verbano izbori za sebe i svoj stav? I još počne vezu sa drugom, nakon što je pre 4 meseca stupio u crkveni brak sa drugom ženom! Nije on za rijaliti, a karijera ma svoju cenu!

  • lka

    18. mart 2018 | 20:02

    Vi ste jos kod Slobe, e pa kad ste oprostili Slobi napad na Marka, sad je tom istom Marku , Jovana Tomic zveknula samarcinu.Pljunula ga i udarila samar,ali mi to nismo videli , mi smo budale.Produkcijo, produkcijo.

  • Joka

    18. mart 2018 | 18:49

    Bolje bi mu bilo da napusti Zadrugu da se više ne blamira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA