≫ 

Umreću ovde, ona je gatara! Zbog nje mene i Slobu uvek nešto boli! Luna žestoko optužila Milicu Dugalić (VIDEO)

- Ja sam ubeđena da Milica Dugalić gata mene i Slobu, sto posto! Mene i Slobu non-stop nešto boli, loše nam je, ne možemo da spavamo! - rekla je Luna

  • 20

Luna Đogani i Milica Dugalić donedavno su bile u dobrim odnosima, međutim od skoro su počele sitne svađe i rasprave između njih, a sinoć je došlo i do ozbiljnijeg sukoba, pa je Luna iznela teške optužbe na Miličin račun.

Divna nije zvala da pita kako joj je dete, a ovo su uslovi pod kojima će ona i Marko malu Kristinu moći da vrate kući!

- Zašto ste odjednom promenili mišljenje o Luni, zašto je više ne volite? - postavio je Milici pitanje novinar Telegrafa.

- Pa nije to odjednom, ja sam se samo distancirala od prvih utisaka koje sam imala od momenta kada je Kristina ušla u Zadrugu. Ja sam jedan stav i mišljenje imala zbog čega je Kristina ovde, mislila sam da je došla da spase svoj brak... Ja sam gledala i posmatrala kako reaguju svo troje, shvatila sam da igraju igru. Ja mislim da je večerašnje izlaganje gospođice Lune potpuna kontrast u odnosu na njeno izlaganje od pre dva dana. Ona je mene sad stavila na pijadestal, a pre dva dana me je tako trpala u rov da to nije normalno - rekla je Milica i dodala:

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ti si nervozna i unosiš nervozu Slobodanu, Slobodan je tvoj zaštitnik do koske, njemu adrenalin odmah buja kad si ti u pitanju, jer ima zaštitnički odnos i onda kako da se iskali bes na nekoga na koga ne možeš ili na nekoga na koga misliš da možeš, to sam onda ja - objasnila je Milica.

- Smešni ste mnogo - rekla je Luna.

- Evo, da li je to kultura da mi govori da sam smešna? - pitala je Milica.

- Dobili ste kadar preko mene, digli su vas posle sedam meseci... Sedite dole !- rekla je Luna.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Reče Milica Dugalić koja je mene proklela zato što sam stao ispred nje u prodavnici! - rekao je Sloba.

- Proklela? - čudila se Milica.

- Sad sam sigurna da je vračara! I da me zbog nje večito nešto boli i da mi ona gata sto posto! Ubeđena sam u to! Dobila je prvo pitanje posle 7 meseci - rekla je Luna i dodala:

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja sam ubeđena da Milica Dugalić gata mene i Slobu, sto posto! Mene i Slobu non-stop nešto boli, loše nam je, ne možemo da spavamo! Kad izađem napolje, prvo što radim idem u crkvu! Odmah čim izađem! Pošaljite nam sveštenika u Belu kuću, inače ću umreti ovde, ubiće me!

Pogledajte svađu Lune i Milice:

Luna: Mene ova pesma podseća na Veljka:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    20. mart 2018 | 10:22

    Ti ces da se razbolis od svoje zlobe koja te izjeda i prljavstine od nekupanja. To sto tvoja mama ide kod vracara i gata drugima ne znaci da svi to rade.

  • Rene

    20. mart 2018 | 10:24

    Ovo dvoje zaista nisu normalni!Kakve njima stvari padaju na pamet.Kriva im zena sto se ocesaju lose hahahha,svasta .Zasto se malo dublje ne zapitaju zasto im nije dobro.Njih dvoje treba negde na posmatranje odvesti kada izadju.Boze me sacuvaj.

  • Branka

    20. mart 2018 | 10:14

    Pametan i obrazovan čovek nema potrebu da to i dokazuje a neobrazovan i glup svakodnevno ima potrebu da nas potseća na to kakav je. Čudo jedno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA