≫ 

Slošilo im se čim su se probudili! Proglašen novi vođa u Zadruzi, ova nedelja će biti potpuno ludilo! (VIDEO)

Bebi Dol napravila je potpuno neočekivan izbor

  • 7

Bebi Dol prethodne noći napustila je Zadrugu, nakon što je u duelu poražena od Radosava Stefanovića Žutog. Bebi je, kao što pravila nalažu, po napuštanju Zadruge u studiju napisala pismo u kojem je navela i novog vođu.

- Dragi zadrugari, ako se sada ne angažujete i ne mobilišete nikada nećete. U tom smislu, ostavljam vama za vođu ženu uvek raspoloženu za igru, a zove se Miljana - napisala je Bebi.

- Evo baš sada komentarišem kako će biti raspodeljeni budžeti ko god bude vođa, meni je na pamet palo da će biti Tanja ili Viktorija s obzirom na to da su sa njom bile najbolje, međutim one su joj rekle da ne žele da budu - rekla je presrećna Miljana.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Međutim, Viktorija i Tanja odmah su joj odgovorile rekavši kako je Miljana kazala Bebi da nju stavi za vođu, nakon čega im je Kulićeva odbrusila rekavši kako je pred Bebi samo prokomentarisala da bi volela da bude gazda još jednom do kraja Zadruge, ali da je nije nagovarala da nju stavi za vođu.

Đole otkriva istinu o Gagijevim krađama:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA