≫ 

Prva slika Janjuša posle izlaska iz Zadruge, evo koga je prvog zagrlio (FOTO)

Nakon što je Janjuš pobegao iz Zadruge jedva je čekao da zagrli samo jednu osobu

  • 18

Marko Janjušević Janjuš u četvrtak, 6. aprila samoinicijativno je napustio rijaliti, tako što je razvalio vrata i pobegao.

Razvalio vrata i otišao: Janjuš napustio Zadrugu! (VIDEO)

Kap koja je prelila čašu za Jnajuša je bila kazna Velikog šefa nedeljnim honorarom, pošto je odbio da učestvuje u popodnevnom zadatku.

Kao što je biloi očekivano, Janjuš je nakon bekstva iz Zadruge otišao kući, a prva osoba koju je zagrlio jeste njegova ćerkica Kruna za kojom je tokom boravka u rijalitiju vidno patio. Upravo sa njom Janjuš je napravio prvu fotografiju po izlasku iz Zadruge, i evo kako tata i ćerka izgledaju nakon 7 meseci razdvojenosti:

Janjuš u zagrljaju ćerkice Krune, Printskrin: Instagram/mali_janjus

Nakon što je objavio fotografiju, Janjuš se oglasio i kratkom porukom.

. Hvala svima koji su me podržavali svih ovih 7 meseci. Trudio sam se koliko sam mogao na svim poljima, što da zabavim narod, što da opravdam koliko sam plaćen, ali moja sreća i sudbina je takva... Uvek me mučio taj kratak fitilj koji mi ništa nije dobro doneo al' eto, neka ostane na tome. Ružno ni o jednoj osobi neću reci nikada, ma da l' sam bio dobar ili loš sa njima. Sam ću svoje greške ispaštati kao i uvek, ma kolike one bile... Život ide dalje, a ja ću se već nekako snaći... - poručio je Janjuš koji se, sasvim je sigurno, kaje zbog učinjenog.

VIDEO: Nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagi

    6. april 2018 | 12:57

    Covek od reci, a ne kao miki izlazi 5 puta a nikad izaci. Kao sto miki zna da kaze nemoj da nam vredjas inteligenciju. E moj Miki budi covek jednom u tig tvojih 40 godina s ne uvek lazov i manipulator.

  • BAOYE

    6. april 2018 | 16:28

    Vratite Sasku nije uopste zanimljivo bez nje!!!!

  • Gojko

    6. april 2018 | 12:59

    Pa nema tih para koje bi me odvojile 7 meseci od deteta! Valjda joj je potrebniji oba roditelja u tom periodu nego bilo sta drugo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA