≫ 

Ne smem da opsujem, šta? Teodora i Anđelo se posvađali, a onda je on besno bacio flašu! (VIDEO)

Maneken i pevačica su opet imali verbalnu raspravu u "Zadruzi"

  • 7

Teodora i Anđelo ponovo su se posvađali. Maneken je primetio da se njegova devojka iznervirala, a onda je on pobesneo i bacio flašu.

- Ne smem da opsujem, šta? - bio je besan Anđelo.

- Ne, ne kažem ti to, nego zbog tvojih ne želim da ovo radiš - rekla mu je Teodora.

Evo i snimka:

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    9. april 2018 | 19:34

    Gotovo je,jer svi pucaju,nervozni su mladi,toliko zatvoreni.Ova spodoba provocira a Zorica samo baca koske da se neko svadja!Ne znam kako ne provale da igra igru!Bas je prosta.Svi su inteligentniji od nje,ali,u ovom slučaju, ona ih je nadmudrila!

  • S

    9. april 2018 | 20:44

    meni su oni nekako simpaticni, koliko god da ostanu posle rijalitija zajedno (a verovatno kratko, zbog njegovih). Da nije usla njena majka, sve bi po njih islo drugacije, imali su puno prica i cesce bili 'u kadru'.. ova Goca ih je upropastila, ne samo Teu - oboje..Na stranu ovo njeno agresivno ponasanje prema Tei..A bas je sve bilo OK, Tea je ispromovisala i pesmu, i eto..

  • Minja

    9. april 2018 | 19:24

    Divna Teodorica, od jos divnije majke.Sada se ona brine za "njegove". Zaista dirljivo, a kad su mu branile da ih uopste spominje to se vise ne vazi.Znate onu narodnu " gledaj majku izbegavaj cerku".Andjelo je previse obeazovan, fin,normalan decko za Dzehve i tacka.Kajace se jadnicko,ali eto savladala ga flickica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA