≫ 

Šta povezuje Lunu, Slobu, Anabelu i njenog muža Andreja Atijasa?

Dva para povezuje priča o konzumiranju u Srbiji nedozvoljenih sredstava

  • 46

Od 6. septembra kada je počela prva sezona rijalitija Zadruga, pa do danas, Luna Đogani i Slobodan Radanović jedni su od najaktuelnijih učesnika ovog programa. Njihovim stupanjem u vezu ,uprkos činjenici da je Slobodan u Zadrugu ušao kao oženjen muškarac, što i dalje jeste, u celu priču uključili su se i članovi njihovih porodica, a zbog pažnje javnosti svaka njihova izjava daleko odjekne. Zbog cele priče, može se reći da su upravo oni već nekoliko meseci najpoznatije ličnosti u Srbiji, a možda i šire.

Jedna od onih izjava koje su privukle ogromnu pažnju javnosti jeste priča Lune Đogani o tome šta ona, njena majka Anabela Atijas i njen suprug, a Lunin očuh Andrej Atijas rade kod kuće.

Treba da bude srećna što je Luna odvela Slobu! Evo sta je Anabela rekla o Kiji nakon snimka na kojem plače i povraća

Kako je Luna rekla u razgovoru sa dečkom Slobom Radanovićem, oni kod kuće zapale "cigaretu", gledaju seriju i smeju se.

- Nemoj da misliš da smo bolesni, ali ovo moram da ti kažem. Andrej, mama i ja zapalimo...i pustimo neku seriju... Oni, kao, "Genijalci", debili... Znaš oni? Pustimo to i umiremo od smeha, kunem ti se. Znači, mama stavi Blanki da spava, Nina ode u sobu da spava, ona ide ujutru u školu, i mi sednemo i gledamo to. Kunem ti se, umiremo, vrištimo od smeha. I samo zaspimo, svako u svoju sobu. To smo mi. Znači bleja nad blejama. Naručimo nešto da jedemo pošto umremo od gladi, jedemo, sprdamo se, smehemo se... Znači, ne veruješ - ispričala je Luna Slobi.

Drugom prilikom, u društvu Slobe, Nemanje Đerića Đeksona, Zorane Stefanov i Filipa Đukića ispričala kako je snimala svog očuha koji se "klati tri sata".

- Imam snimak, na svom telefonu... Znači, to je najsmešniji snimak ikad! Došla meni drugarica u goste i sedimo nas dve kod mene u dnevnoj sobi, a Andrej moj u dnevnoj sobi ovako sedi... Andrej teška budala isto... Moji su svi budale. Ovako čovek sedi, ovako ima naviku, ovako noge stavi, popuši pre toga...cigaru... - rekla je Luna naglasivši "cigaru", što je izazvalo smeh kod Zorane.

- Stavi naočare te bele, ovako, i ovako, tri sata, kunem ti se, bez prestanka! Ovako... Ovako se pomera lik! I gleda ovako... Ja imam snimak, ja ga snimam kako to radi, znači sat vremena! Sat vremena bez prestanka, niti čuje, niti... Ništa! On je izgubljen! - objašnjavala je Luna.

Poslušajte:

 
A post shared by Dželat ljubavi (@antidjogaj) on

Inače, kako su tada preneli mediji, Andrej Atijas 2010. godine gostovao je u emisiji "Red carpet", koja se emitovala na jednoj od televizija u Hrvatskoj.

Pored Fuada Backovića Dina i Anabelin izabranik tada je naveo kako "svi nešto vole da probaju".

- Svi mi volimo nešto da probamo! Ne kažem da nisam uzimao nešto, svi smo - rekao je tada Andrej Atijas, a preneli su regionalni mediji.

Foto: ATA Images

I Slobodan Radanović imao je dodirnih tačaka sa narkoticima. Kako smo pisali u oktobru 2017. godine, pevač je u martu 2017. priveden u policijsku stanicu na Savskom vencu zbog kokaina.

Policija je tada zaustavila Radanovića posle boravka u jednom poznatom beogradskom kafiću., a u trenutku kada su ih zaustavili Slobodan je u kolima bio sa dva prijatelja. Policajac je tada primetio da je neko od njih trojice bacio kesicu sa kokainom u vozilo i rekao je kolegi da mu pomogne da je pronađu.

Sloba je tada priveden u policijsku stanicu na Savskom vencu, a u izjavi je ispričao da je zapazio kesicu sa belim prahom iza vozačevog sedišta, ali da on nema ništa s tim.

Sloba Radanović priveden je u martu 2017. u Beogradu, Foto: A. Nalbantjan

- Kod Zelenog venca, u jednoj ulici, zaustavili su nas policajci, koji su nam rekli da izađemo iz vozila i ja sam stao pored suvozačevih vrata jer sam sedeo na suvozačevom mestu. Tada sam čuo da je neko od policajaca rekao: "Gledaj gde je bacio kokain", i ja sam pogledao u vozilo i iza vozačevog sedišta na podu video jednu kesicu - ispričao je tada Radanović.

- Nemam nikakave veze sa pomenutom kesicom, niti sam je ikada video, ne konzumiram nikakve droge i mogu da se podvrgnem testiranju na narkotike - istakao je u izjavi.

U trenutku kada smo o tome pisali (28. oktobra 2017.) Slobin slučaj nalazio se pred javnim tužiocem, a predmet je još uvek bio u fazi istrage.

Inače, Anabela je nakon što je snimak na kojem Luna priča o tome da kod kuće puše "cigarete" rekla kako je sve izvučeno iz konteksta, te da to nije istina. Njen muž Andrej Atijas takođe je rekao da Luna ne priča istinu.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 488

    16. april 2018 | 17:44

    Sad ce ljudi da prozivaju Lunu jer pusi travu. Nema veze sto se njihovi omiljeni pevacu drogiraju kokainom, njima je bitna Luna koja pusi travu koja je u svakoj naprednoj i razvijenoj drzavi legalizovana.

  • Neko iz mase

    16. april 2018 | 17:38

    Zar ona ne rece da je Luna iskrena u svemu?

  • Losmi

    16. april 2018 | 17:38

    Povezuje ih ZLO!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA