Ako ona uđe u Zadrugu, ništa više neće biti isto: Haos je zagarantovan, a favoriti će se hvatati za glavu (FOTO)

Kontroverzna rijaliti zvezda je najavila svoj ulazak u Zadrugu

  • 22

Bivša učesnica "Parova" Slađana Petrušić je na svojoj Fejsbuk stranici najavila da će ući u Zadrugu, a ako se to zaista dogodi, sledi totalni haos.

Kaća Grujić se oglasila nakon što ju je Sloba pokrao dok je pevala, otkrila šta se zaista dešavalo u Zadruzi! (VIDEO)

Da podsetimo, Petrušićeva je poznata po rijaliti skandalima, od seksa i golotinje do brutalnih fizičkih obračuna, i sigurno je da bi njen eventualni ulazak ozbiljno uzdrmao situaciju u Zadruzi.

Foto: Telegraf

Slađana je spekulacije o svom navodnom učešću u rijalitiju podgrejala sa dve objave na Fejsbuku.

U utorak uveče je napisala:

A zatim je usledila i najava za sredu uveče:

Video: Sve seks akcije Slobe i Lune:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika

    18. april 2018 | 21:34

    Ja pomislih nedaj Boze da ce uci Anabelica da stiti ljubavnike.Djeca se zaljubila,pa od ogromne ljubavi samo sto se ne poubijaju.vratit ce Bog za svaku Kijinu suzu.

  • PleinHero

    18. april 2018 | 22:15

    Evo sad u komentarima niko zivi Sladju ne voli niti podrzava a cim bi usla i napala Lunu odmah bi bilo "Sladja kraljica" kao i svaki put. Kriterijumi su vam mali. Ko napadne Lunu kraljica je i dobija podrsku. Ana je dobra sa Kijom a nigde nema "Ana kraljica" zasto? Pa jer ne napada Lunu. To sto je dobra sa Kijom nije dovoljno da bi je "gotivili". To dokazuje da je Luna vama vaznija od Kije. Vaznije je da Luna ide dole nego Kija gore. Vaznije je da neko nije dobar sa Lunom nego da je neko dobar sa Kijom. Kada bi ljude pitali da li bi voleli da Luna ostane do kraja al da Kija pobedi ili da Luna odmah sad ispadne a neko drugi odnese pobedu 90% njih bi se odlucilo da Luna odmah ispadne. Verovatno ne bi li videli sta ce onda Sloba i Kija, da li ce se pomiriti. To bi najvise voleli da Luna ispadne i Kija i Sloba se pomire jer znaju da ce Luna onda biti povredjena i sve. Ne videci da to ne menja cinjenicu da je Sloba javno ponizio i prevario i ne videci da bi Kija time pljunila na sve sto je rekla do sad.

  • Pajo

    18. april 2018 | 20:00

    Hahaha gde ce veci haos??? Samo nek gospodjica udje nista to ne menja imamo mi haos majstore kao sto su preljubnici.Moze biti veci haos samo ajo ona legne u krevet sa preljubnikom, ali nije on taj kapacitet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA