≫ 

Miljana rekla Mikiju da je 4 godine bila zaljubljena u njega, a ono što je još ispričala Đuričića je do suza nasmejalo (VIDEO)

Miljana je otvorila dušu pred Mikijem i ostalim zadrugarima

  • 6

Zoranina mama Žaklina pitala je Mikija Đuričića kada bi mogao da bira, koje ukućanke i njihove osobine bi spojio u jednu žensku osobu i tako napravio idealnu ženu za sebe.

- Temperament, kao vaša ćerka. Hladnokrvnost i snalažljivost kao Kristina. Mada mi se ona sviđa i po izgledu. I Nadeždinu naivnost. Ja volim žene koje me muče i nerviraju, te sam najviše voleo - rekao je Miki iz topa.

Posle Mikija progovorila je Miljana koja je, kako kaže, četiri godine bila zaljubljena u Đuričića.

- S obzirom na to sam ja u Mikija zaljubljena četiri godine, ja sam se raspitala kod njegovih prijatelja šta on voli. Čula sam da voli kada ga žena izbacuje iz takta! Zato sam se ja tako ponašala prema njemu! Tako da ja moram da se prilagodim onome što njemu odgovara - rekla je Miljana.

Posle ovog izlaganja Miki se nasmejao.

VIDEO: FENOMEN MIKSI: Zašto je Miljana Kulić jedan od omiljenih rijaliti igrača?

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šta reći

    22. april 2018 | 22:46

    Ima li ovo dno kraja?

  • Ateista

    22. april 2018 | 22:23

    A u koga ona nije zaljubljena?

  • Ja

    23. april 2018 | 01:11

    U jednog zaljubljena, drugi alkoholicar i kockar joj pravo dete u drugom rijalitiju, onda potura trecem lekove za potenciju i uvlaci mu se u krevet, jako zanimljivo, kao i njeni mesecni pregledi i debeo karton u toponici, pametnom dosta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA