Teodora u donjem vešu izvela prljavi ples, a od poza u kojima smo je mi snimili se pada u nesvest! (FOTO)

Mlada učesnica Zadruge imala je više nego upečatljiv nastup u emisiji Amidži šou

  • 28
Foto: A. Nalbantjan

Teodora Džehverović i Sara Reljić od Velikog šefa dobile su zadatak da pripreme, svaka svoj, nastup koji će izvesti u emisiji Amidži šou.

Sara je otpevala pesmu Cece Ražnatović "Crveno", a Teodora baladu Ministarki "Gram emocija", a pobedu u glasovima publike odnela je Reljićeva.

Nemate facu za Beograd, ni ti, ni mama! Miki se žestoko posvađao sa Teodorom, pa popljuvao muziku koju ona sluša (VIDEO)

Međutim, Teodorin nastup zasigurno će se dugo pamtiti, naročito zbog stajlinga i vrelih poza koje je izvela na malim ekranima.

Foto: A. Nalbantjan

I dok ste na TV-u sve mogli da vidite ubrzano, naš paparaco fotkao je Teodoru u svim skoro pa eksplicitnim pozama koje je izvela na maloj bini u studiju, a iz ovih uglova sigurno je niste "snimili"...

Foto: A. Nalbantjan

Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan

Teodora je na sceni izvela i koreografiju, što joj nije teško palo s obzirom na to da se bavila baletom i da joj ovi pokreti lagano idu...

Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan

A onda je postalo vrelo... Baš vrelo!

Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan

Foto: A. Nalbantjan

Teodorine obline sigurno nikada nisu bile bliže očima publike nego sada.

Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan

A ova poza možda je i "najbezobraznija" od svih.

Foto: A. Nalbantjan

(I.C.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MMP

    25. april 2018 | 17:34

    Teodora je prelepe devojka.Zavrsila je baletsku skolu.Igra prelepo i predivno peva.Zao mi je sto nije sinoc pobedila al to ne umanjuje njen kvalitet i kao osobe i njenog rada,pevanja i igre.Bravo Teodora.

  • Memo

    25. april 2018 | 16:51

    Auuuu ova izgleda diplomirala u striptiz barovima

  • Ljilja

    26. april 2018 | 15:14

    Bravo Teodora! Mogu samo da ti zavide. Sara i pored dobrih vokalnih mogućnosti ti nije ravna i neće nikad ni biti jer nema tu tvoju energiju i temperament. Imati samo 21 godinu uz 8 meseci zatvorenog prostora sa ljudima koji te konstantno blate a uz to imati 3 vrhunska nastupa uživo - totalno različita - svaka čast. Samo napred i ne sekiraj se zbog loših komentara. Sve je to ljubomora. Pošto ne mogu da ti nadju sponzore, ljubavnike i ostalo sada ne valjaš zbog Goce. Kakve veze ima i tvoja borba za istinu i svadja (kao da se drugi ne svadjaju) i Goca sa tvojim neospornim talentom. Uživamo dok te slušamo i gledamo. Samo napred i ojačaj malo da te ne pogadjaju svakojaki komentari. Toga će uvek biti. TEA najbolja si. Andjelo i ti ste neki drugi svet. Borci za pravdu. Na žalost toga nema. Što pre shvatite to će vam biti lakše u životu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA