≫ 

Ovoliko seksi je još niste videli! Bombastična Dušica Jakovljević radno provodi 1. maj, a svim fanovima Zadruge poručuje: Trka tek počinje! (VIDEO) (FOTO)

Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević prvi put je pred kamerama Telegrafa stala u ovakvom izdanju, podelila sa nama kako će provesti 1. maj, kako je zarađivala za džeparac, ali i šta je čeka do finala Zadruge

  • 15

Dušica Jakovljević je mesecima unazad omiljeno lice sa malih ekrana, budući da se gotovo svakodveno druži sa gledaocima kao voditeljka najgledanijeg rijalitija Zadruga. Međutim, malo je poznato da je lepa Dušica samostalno zarađivala još od svoje sedamnaeste godine, a za naš portal otkrila je kako je zaradila svoj prvi džeparac, te pokazala kako izgleda u sasvim drugačijem izdanju od onog na koje je navikla gledaoce.

Sa Dušicom smo se povodom prvomajskog praznika u nešto opuštenijoj varijanti družili na jednom gradilištu, a pred našim kamerama otkrila je kako je zarađivala svoj prvi džeparac, kako se snalazi u moru obaveza, ali i šta je sve čeka do finala Zadruge.

Za Praznik rada praznik za oči! Poznate cice u seksi izdanju otkrile šta su sve radile da bi zaradile prvi džeparac! (VIDEO) (FOTO)

Foto: Marko Jovanović

Dušica je već sa svojih sedamanest godina uplovila u svet medija, gde je ostala do danas. Kako i sama kaže, nema nameru da se bavi drugim poslom, mada bi se i u modelingu nakon snimanja za naš portal i te kako dobro snašla.

Foto: Marko Jovanović

- Sa sedamnaest godina sam počela da radim na radiju. Ne za džeparac, nego dopadalo mi se. Čula sam reklamu na radiju da traže novinare i saradnike, i ja sam se prijavila. Tako da je novinarstvo bio moj prvi posao i ostadoh tu. Nisam htela nikada da pobegnem od toga - ispričala nam je Dušica, koju smo imali zadovoljstvo da snimamo u provokativnom i drugačijem izdanju, u kakvom se do sada nije pojavljivala pred kamerama.

Foto: Marko Jovanović

- Sećam se kada samo bili mali, moj komšija i ja smo prodavali, tj. hteli da prodajemo romane i stripove na ulici, i figurice iz kinder jaja. To je bilo tada u moje vreme. Međutim, onda nas je bilo sramota pa smo angažovali njegovog brata da stoji na ulici da viče i prodaje romane, a delili smo zaradu - rekla je Dušica za Telegraf.

Foto: Marko Jovanović

Dušica iz dana u dan osvaja gledaoce svojom spontanošću i neposrednošću, a u narednom periodu gledaoci Zadruge će je još češće viđati na ružičastoj televiziji. I prvomajski praznik će provesti radno, budući da je tek sada čeka gomila posla. 

- Prvi maj ću provesti apsolutno radno. Sada sam na stend-baju, od 1. maja do 31. maja, kako kreće finale Zadruge. Mada planiram i period posle toga da provedem potpuno radno. Spremna sam za trku, već sam zauzela taj položaj. I čekam da vidim šta će se dešavati u Zadruzi, da li će biti vanrednih izbacivanja, ko će plakati, ko će želeti da izađe, koga će publika izbacivati - iskrena je bila Dušica i nagovestila da najuzbudljivije druženje sa zadrugarima tek predstoji.

Foto: Marko Jovanović

Osim što je vrlo aktivna u poslu, Dušica se odlično nosi i sa drugim obavezama, pogotovo onim najvažnijim - majčinskim.

Na privatnom polju je, kao i na poslovnom, ispunjena i srećna, a nakon druženja sa njom i mi smo bili puni pozitivne energije!

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

(Marko Pantić)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA