≫ 

Panika usred bela dana! Andrijana se gušila, nije mogla da diše, trnulo joj celo lice, hitno je izveli iz Zadruge! (FOTO)

Andrijani se po prvi put slošilo, i to toliko da su gledaoci pretrnuli od straha

  • 16
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Andrijana Radonjić dobila je napad gušenja danas oko 13.30 časova!

Andrijana se gušila u dvorištu, a sa njom je sedeo otac Duško koji nije mogao da je smiri. Kada je video da je vrag odneo šalu Duško je otrčao u kuću po pumpicu, koja je malo olakšala disanje Andrijani.

Međutim, žalila se kako joj lice trne, te kako ne može da stoji na nogama i da hoće da izađe da joj ukažu pomoć.

Razlog je to što ju je Duško izvređao zbog komunikacije sa Đeksonom, a rekao joj je da "ide da je Đekson napuni i da mu rodi unuče sa džointom".

Printskrin: Youtube/Zadruga Official
Duško je Andrijani doneo pumpicu, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Ni pumpica joj nije pomogla pošto nije mogla da stoji na nogama.

Andrijana je rekla da će pasti, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon što su Andrijanu izveli napolje kako bi joj ukazali pomoć, Đekson je sa Mikijem komentarisao da mu je mnogo žao Andrijane i da ne razume zbog čega Duško to radi.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Podsetimo, Duško je prethodne noći Andrijani rekao da joj zabranjuje da sa Nemanjom Đerićem Đeksonom progovori jednu reč, a kamoli nešto više.

U suprotnom, Duško je rekao da će napraviti haos, te da će sigurno prebiti Đeksona, makar po cenu diskvalifikacije.

- Stani, bre, sine! Praviš meni problem! Kako ne kapiraš, imaš amneziju, šta ti je? Kad ti ja kažem, kad izađeš napolje idi u tri pi*ke materine, nemoj da me praviš budalom! Ti znaš kakav sam ja, ne vuci me za jezik! Na šta ti to liči? Pravi budalu od tebe, sto puta ti govorim! Nismo kući, nismo u kafiću! Dok sam ja ovde, ne želim ga u tvojoj blizini! Kad izađemo, radi šta hoćeš. Nemoj da praviš budalom ni mene ni sebe. Na šta to liči? Pa, mamlaz jedan običan! Ja znam mnogo više nego što ti znaš! To što on tebi priča, ja ću takvih pet da barim! Neću da ga vidim više u tvom prisustvu! Nije vas bilo pola sata! Gde si otišla, šta ti imaš sa njim da pričaš, pitam te?! Ja sam neuračunljiv čovek, tako me shvatite! - zapretio joj je Duško.

-

Šta ćeš sa njim u wc-u? Šta ćeš sa njim tamo? Koga praviš ti budalom?! Nisam reagovao dok nisam video da je ona otišla da lupa na vrata! Uklopili smo se u ekipu nemorala, hvala ti! - nastavio je Duško.

Luna jedva čeka da prođe sahrana Kijinog oca:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    2. maj 2018 | 14:52

    Dusko ocinski savetuje cerku ali realno i nepristojno razgovara sa njom. Preterao je sa napadima na nju, kao da je ubila nekoga.

  • Ana

    2. maj 2018 | 16:42

    Jadna Andrijana. Zaljubila se a ne može da bude sa njim.

  • L

    2. maj 2018 | 17:22

    Stavim se u situaciju njenog oca i nije mi bas lako. Razumem ga u potpunosti. Decko prica da vari kao da je zavisnik od cokolade. Kao da je to nesto normalno. Daleko mu lepa kuca. Samo Dusko mora da menja pristup. Previse je grubo odreagovao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA