≫ 

Lunu pitali zašto je Kiji uzela muža, a posle njenog odgovora svi zadrugari su zanemeli (VIDEO)

- Kada te je Slobodan ponudio pljeskavicom koju je Kristina podelila sa njim rekla si da od nje nikada ne bi uzela ništa. Pa zašto joj uze muža? - bilo je pitanje obožavatelja "Zadruge" koju je pročitala voditeljka Katarina

Luna, Sloba, Zadruga Printskrin: TV Pink

Zadrugari su odgovarali na pitanja gledalac. Jedno od pitanja dobila je i Luna Đogani, i to sledeće.

- Kada te je Slobodan ponudio pljeskavicom koju je Kristina podelila sa njim rekla si da od nje nikada ne bi uzela ništa. Pa zašto joj uze muža? - bilo je pitanje obožavatelja "Zadruge" koju je pročitala voditeljka Katarina.

Luna je malo zaćutala, a zatim je rekla.

- Omaklo mi se. Eto, to mi je odgovor. Nema šta. Istina, ne bih joj uzela ništa. Muž se omakao, i to je to - rekla je Đoganijeva.

Posle njenog odgovora, nijedan zadrugar nije rekao ništa.

Pogledajte:

VIDEO: Dušica Jakovljević: Zarađujem od 17. godine:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oljaa

    3. maj 2018 | 03:08

    Postavila bi samo jedno pitanje Anabeli ,zna li ona ko je Jasminka Skender kojoj je otela mladica Andreja Atijasa ,koja je bila trudna sest meseci ,danas zena iz Zenice ima sina Leona ,znaci to isto je uradila i Luna Kiji otela joj muza ,i osudjuje je Kija nikom nista nije otela nego njoj obrnuto na sramotu ,bog sve vidi vraca ,oteto Anabela prokleto !!!

  • Tea

    3. maj 2018 | 09:33

    Luna brzo poleti kad poprica sa mamom.Bice super kad jos brze sleti kad izadje.Mama je izlaze kako je napolju sve ok,napuni joj glavu,ova bude jos arogantnija.Nije ovde vise toliko pitanje da li je ona ljubavnica,svalerka il sta vec.Cinjenica je da je ona jedna bezobrazna,iritantna prazna dusa koja je sto puta ponovila da je boli uvo za ljude napolju i sta oni misle,a dosla da se promovise. Najveca kazna je osuda naroda,a to ne moze da se izbegne.

  • bumm

    3. maj 2018 | 09:00

    Kako joj se ne omakne ponekad da se okupa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA