≫ 

Pogledajte kako je Slobin otac izjavio Kiji saučešće (VIDEO)

Dušan Radanović prisustvovao je na sahrani Kristininog oca Miloša

  • 23

Kijin tata ispraćen uz pesmu Miše Kovača, uz Kristinin oproštajni govor svi plakali (VIDEO) (FOTO)

Danas je u Zrenjaninu sahranjen otac Kije Kockar, Miloš Kockar. Uz učesnicu Zadruge bio je i njen dečko Andrija, kao i suprug Sloba. Kija se od tate oprostila bolnim govorom,a više o tome pročitajte OVDE.

Na sahrani je bio i Slobi otac Dušan Radanović, a kako je Kristini izrazio saučešće, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žigić

    3. maj 2018 | 23:09

    Oni su došli da vide Slobodana,Kristini su prišli jer je to bio jedini nacin da priđu i njemu i kažu mu sto god da su šapnuti morali.I to je džukački.Jer Kristinu sada mnogi osuđuju govoreći da je od očeve sahrane stvorila cirkus.Da li je trebala da ne ode,da bi paćenicima udovoljila?Neeee...Ona je uradila ono što je trebala.To što su mnogi paćenici taj događaj ispratili praveći od toga cirkus,to nije njen problem.A o Radovanovićima ne treba mnogo raspravljati.Čovek je došao u farmerkama i izlizanoj majici,a znamo da odelo ima...ili barem košulju,u Zadrugu je stigao sav napirlitane.Ćera sva u žutom,vesnik proleća...Vidi se ko je cirkusant u ovoj priči.

  • Mateja

    3. maj 2018 | 19:10

    Pa eto bar je tu ispao covek.

  • Jelena

    3. maj 2018 | 22:13

    Sto dobar frajer ovaj Andrija😁😁Svidja mi se😋😋😋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA