≫ 

Luna raskinula sa Slobom da bi joj ispunili muzičku želju, a njegova reakcija je potpuno neočekivana! (VIDEO)

- Ja nikad ne bih prihvatio takav tajni zadatak! Skloni se od mene! Pomeri se! - bio je besan Sloba

  • 50
Luna predlaže da raskine sa Slobom, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Luna Đogani tokom sinoćne žurke u Kazinu otišla je kod Drveta mudrosti da bi tražila da joj puste omiljenu pesmu. Međutim, kako bi joj pustili omiljenu numeru, ona je morala da učini nešto, a nakon nekoliko minuta dosetila se toga da ispuni tajni zadatak.

Pošto joj Drvo ništa nije predložilo, Đoganijeva je sama odlučila da to bude raskid sa Slobom koji će odglumiti. Drvo je pristalo, Luna je otišla kod Slobe Radanovića, kojeg je probudila kako bi raskinula sa njim i dobila pesmu!

- Moram da ti kažem nešto. Ne želim više da budem sa tobom. Ne mogu. Nije mi lepo. Ne osećam više ništa - započela je Luna.

- Stvarno? Jesi li sigurna, ne osećaš više ništa? Molim te razmisli - bio je u šoku Sloba.

- Pa da. Razmišljala sam, ne želim više. To je kraj. Bolje sad nego kad bude kasno. Ne mogu više, Ne osećam više nikakvu ljubav ni privlačnost ni strah. Ja želim da budem srećna - nastavljala je blogerka.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Samo me pusti da se malo iskuliram - kratko je izustio Sloba.

- Ti i ja više nismo par. To je samo neko poštovanje. Više nije isto. Ozbiljna sam. Hoću da odvojimo krevete i skinemo sve ovo sa zida. Nije mi lepo više sa tobom. Sama sam ušla, sama ću i da izađem. Ni ti nisi siguran u to što želiš - blogerka je bila uverljiva.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon toga, Đoganijevoj je puštena pesma Lejle Hot pod nazivom "Zar me je tako teško voleti", ona je skočila na sto i plesala uz stihove koje je tražila da čuje.

Pričalo se da je ne voli, a evo koje jake reči je maćeha na sahrani izgovorila Kiji!

S druge strane, Sloba je iznenađujuće mirno odreagovao, bez drame, vikanja i scena u Zadruzi koje smo imali prilike da gledamo.

Luna predlaže Drvetu da raskine sa Slobom kako bi čula pesmu:

Pogledajte Lunin raskid sa Slobom zbog tajnog zadatka:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije teško biti fin

    4. maj 2018 | 11:24

    Skočila na sto i igrala, kućno vaspitanje, bravo mama i tata!

  • xxx

    4. maj 2018 | 09:46

    Luna samozivi egoista,ona hoce pesmu a bas je briga i na pamet joj ne pada da mu moze otezati ionako tezak dan,decko bio na sahrani,posle se gusio isao primao injekcije,nije mu dobro,iscrpljen a ona bi da se igra!? Sacuvaj boze

  • Mara

    4. maj 2018 | 11:19

    Luna, razmazeno deriste, Kao sto je I Teodoru izdala da je spavala sa Andjelom samo zbog poziva, tako I sad gazi po drugima zarad svojih hirova.Bravo Anabela, vaspitala si je "na nivou"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA