≫ 

Totalno ludilo! Kija i Sloba zajedno pevaju na Zadrugovziji 3, evo koju pesmu su odabrali! (FOTO)

Na trećoj po redu Zadrugoviziji muž i žena nastupiće zajedno

  • 97
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kija Kockar i njen suprug Sloba Radanović nastupiće zajedno na Zadrugviziji 3!

Obaveštenje Velikog šefa stiglo je u 13 časova, a na zadrugarima je bilo da se podele u parove i izaberu svako za sebe duetsku pesmu.

Mina Vrbaški prišla je Slobi i pitala ga je da li može da peva sa njim ukoliko Luna ne želi. Mina je nakon toga prišla Luni koja je odbila da učestvuje, da bi se nakon toga Kija i Sloba dogovorili da zajedno nastupe!

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Njih dvoje izabrali su "Lažov notorni", duetsku pesmu koju pevaju Ceca i Saša Matić, pošto je Slobina želja da peva baš tu pesmu.

Iako je Luna odbila da učestvuje, napustila je kuću nakon što su se Kija i Sloba dogovorili da pevaju zajedno.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Sloba je otišao do nje u izolaciju, a nakon što ju je pitao da li je nju prvu pitao da pevaju zajedno ona mu je rekla da ide i da peva sa Kijom, posle čega je besan napustio izolaciju.

Luna je odbila da učestvuje, nakon čega se naljutila na Slobu i otišla u izolaciju, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Međutim, nakon razgovora sa Banetom Čolakom, Đoganijeva je ustala i otišla u Belu kuću da vidi šta je ostalo od pesama, pošto joj je Čolak rekao kako iz inata treba da učestvuje.

S druge strane, Kija je radosna otišla kod Nadežde Biljić, koju je zamolila da je nauči da peva kako ne bi, kako je rekla, izblamirala muža.

Kija kod Nadežde u hotelu, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Izvini Ceco, unapred! (smeh) - rekla je Kija misleći na Cecu Ražnatović.

- Mislila sam da odustanem zbog oca, ali mama mi je rekla da se ne dam i da budem dobro, da slavim i rođendan... Znam da bi mi i on rekao da pevam, znam da bi - rekla je Kija.

VIDEO: Sloba o Kiji pre ulaska u zadrugu

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA