≫ 

Luna zagrmela u seksi crvenoj haljini, a posle nastupa Rada joj je rekla nešto što će pamtiti čitavog života! (VIDEO)

Pogledajte nastup Lune Đogani i Baneta Čolaka

  • 35

Luna Đogani nastupila je na "Zadrugoviziji" zajedno sa Banetom Čolakom. Oni su izveli pesmu "Daleko si" Ivane Selakov i Ace Lukasa.

Ovakve ovacije niko nije dobio: Kija i Sloba razbili na Zadrugoviziji, Luna ih zamišljeno gledala, pa im aplaudirala! (VIDEO)

Đoganijeva je blistala u seksi crvenoj haljini, a na kraju nastupa Rada Manojlović joj je udelila kompliment, ali ju je nešto posavetovala.

- Obradovala sam se što te vidim na bini, Luna, čula sam da ti je bilo loše. Drago mi je što si uspela da izneseš nastup i htela bih da ti kažem da nikada ne treba da promeniš svoj osmeh na licu kojim zračiš, jer ti si najharizmatičnija devojka u Zadruzi. Lepo se slikaš i moj ti je savet da se samo smeješ zato što si rođena za nešto veliko, pričam ti najiskrenije. Krivo mi je što se kidaš i zamerila bih publici što se kidaš, jer nije u redu da dočekate tako devojku od 22.godine. Ona je neko ko je po mom mišljenju...Anabela mi nije pretila, nije me srela, to moram da kažem, ja se izvinjavam. Ja samo imam mišljenje koje je objektivno, neke stvari su se promenile otkad je sve počelo i stekla sam utisak da je ovde najogoljenija, najranjivija i najiskrenija i zaslužuješ podršku - rekla je Rada Manojlović Luni.

Pogledajte nastup:

VIDEO: Luna i Sloba razmenjuju nežnosti:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mia

    8. maj 2018 | 08:09

    Hvalite je gospodo iz zirija,ali to nista ne vredi.Narod ne deli misljenje sa vama.Saljite sad poruke fanovi,deset hiljada glasova je nista .Videcemo u finalu kad se bude birao pobednik.Ova devojka je NEKVALITETNA OSOBA.

  • Dejana

    8. maj 2018 | 05:32

    konacno u moru zdepastih ljudi jedna zgodna zena

  • MK

    8. maj 2018 | 07:49

    Nije u redu da pišete Luna zagrmela, devojka ne zna da peva kao i njena majka videli smo kako je publika docekala. Ni Bane nije bio bolji, sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA