≫ 

Razmažena devojka koja ne zna šta će sa sobom, takmiči se sa Kijom! Cakana žestoko osudila Lunu zbog veze sa oženjenim Slobom!

- Šta će? Da rodi decu i da čeka da se Sloba pevač vrati sa tezge? - iskritikovala je Cakana javno Lunu Đogani

Kao podrška nominovanoj Viktoriji večeras je u Zadruzi jedna od gostiju pevačica Dragica Radosavljević Cakana, koja je iznela svoje mišljenje o ljubavnom trouglu Kija-Sloba-Luna. 

Nakon što je na samom početku otkrila da ima pozitivno mišljenje o Slobodanu Radanoviću, nazivajući ga dobrim dečkom i dobrim pevačem, Cakana je bila iskrena i o njegovom odnosu sa Kijom i Lunom. Đoganijevu je osudila zbog veze sa oženjenim muškarcem, a istakla je i kako smatra da Sloba treba da batali obe i da se uhvati mikrofona i radi to što najbolje zna.

Budući da Luna često izgovara kako jedva čeka da Slobi rodi decu, Cakana je i to prokomentarisala.

- Mlada je, ona treba da živi. Šta će, da rodi decu i da čeka da se Sloba pevač vrati sa tezge? Ona je trenutno zaljubljena i to je samo takmičenje sa Kijom! A mislim da Sloba obema želi da im vidi leđa, jer ga one muče obe - rekla je Cakana.

Cakana u Zadruzi, Printskrin: TV Pink

- Ona je napravila ovu situaciju, sama je kriva. Kakvo je to "bori se za Slobu" što je rekla Kiji, pa ona mu je žena, kako žena da se bori za svog muža? - bila je u čudu Cakana.

- Priča kako je odrasla pod staklenim zvonom... Kakvo stakleno zvono, odrasla u Mirijevu... O čemu vi, ljudi, pričate? To je razmažena devojka koja ne zna šta će sa sobom. Izludeše dečka. Meni je strašno njega žao. Kaži jednoj i drugoj zdravo, skloni se od njih, pevaj! - bila je oštra Cakana, a onda se opet vratila na Lunu.

- Udavi dečka! Pa, šta će biti kad izađe?! Još da mu rodi decu? Pa, tek onda je nagrabusio! Upropastili bi se totalno, pa oni su mladi. Ovo je samo jedna epizoda njihovog života koja će proći - rekla je Cakana i objasnila kako je ona uvek za to da se rađaju deca, ali da su oni previše mladi.

Dragica Radosavljević Cakana, Printskrin: TV Pink

Goga Sekulić prati Zadrugu i pita se zašto Sloba nije postupio kao muškarac:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • drrr

    14. maj 2018 | 00:29

    Ali najjaci komentar “kakvo stakleno zvono odrasla u Mirijevu” 😂😂 kakvo stakleno zvono cale joj Gagi

  • Zrenjanin

    14. maj 2018 | 09:56

    Ovi Radanovići kao s Marsa da su pali-ništa oni ne znaju, ne prate Zadrugu. Voditeljka im vadi kleštima reči iz usta! Ali zato za Kiju znaju svaki detalj, kad je šta kome rekla. Otvoreno podržavaju prevaru! Umesto da kažu da u ovom slučaju nisu ni za jednu, ova žena bira Lunu! Bože dragi šta pričaju?! Čas govore kako oni ne znaju kakav su oni imali brak, kao niko se njima nije mešao, a drugom momentu kaže kako to nije bio nikakav brak. Iz svega se vidi da su se svi oni itekako mešali i govorili Slobodanu dosta toga protiv Kije, jer je očigledno da Radanovići ne mogu očima da je gledaju!

  • Može biti samo je *an

    14. maj 2018 | 00:36

    Cakana, pravo u metu... Očekuj napad od Anabelice... Istina boli....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA