≫ 

Želela sam da on postane moj oženjeni muškarac: Luna otkrila kakvo mišljenje ima o Slobi (VIDEO)

- Ja sam želela da ostanem sa tim oženjenim muškarcem ceo život - rekla je Luna

  • 51

Luna Đogani gostovala je na radiju "Amnezija" u "Zadruzi" i govorila o Slobi Radanoviću

- Nikada mi ništa nije loše rekao za Kristinu. Pričao mi je njihove lepe trenutke, prve tri godine im je bilo prelepo. Poslenje dve godine, kada se ona preselila, nije bilo isto. Pričao mi je da su se odvojili te dve godine, da su se emocije izgubile, da je ljubav prerasla u nešto drugo, da to nije bila ljubav muškarca i žene - rekla je Luna.

Luna je ispričala da ima lepo mišljenje i da je dobar čovek.

- Devojke napolju hodaju sa oženjenim muškarcima, a ovde je to javno. Ja sam želela da ostanem sa tim oženjenim muškarcem ceo život i da on postane moj oženjeni muškarac - rekla je Luna.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Pitali smo ljude na ulici šta misle o Zadruzi, Slobi, Kiji i Luni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZlatkA

    19. maj 2018 | 09:53

    Draga Lunci, glavu gore. Naci ces ti coveka svojih snova, ali prvo neka to ne bude neko ko je ozenjen. A trebalo bi da se promenis - da pocnes kosu da cesce peres, da ne stavljas prst u g*zu, da ne mirises donji ves,itd. Sloba je sve tvoje mane provalio i otudjio od tebe. Zelim ti da budes srecna. I bices ali uz edukaciju!!!!

  • Jeca

    19. maj 2018 | 02:05

    Kristina smislila kako da posvadi Lunu i Slobu .......prica da ima nesto da kaze a nece ....Okrenula sve zadrugare proti Slobe i Miki naseo...... Alo ona vrlo dobro zna da Sloba nema sta da kaze ....sad se upetljala u svoje lazi...... i nema kud ....... Najlakse je izaci i tamo peicati sama sa sobom i pozivati ostavljene zene.... JADNO

  • Čika Jova

    19. maj 2018 | 06:51

    Kakav komentar? Kaže poslednje dve godine se odselila da živi sama da može da švrlja. Kija nikada ne može biti dobra majka, verna žena, stub kuće. Samo o sebi razmišlja, nju ne interesuju ni roditelji a kamoli muž. Samoživnik je! Teško muškarcu ko sa njom planira budućnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA