≫ 

Luna opet rekla da joj se Sloba gadi pa objasnila zbog čega ipak razgovara s njim, a onda je Radanović ustao i progovorio! (FOTO)

Sloba je bio vidno iznenađen Luninim izjavama dok je odgovarala na pitanja novinara

  • 23
Printskrin: TV Pink

Večerašnja pitanja počela su sa Lunom i Slobom, budući da su iza sebe imali i te kako burnu nedelju sa raznim dešavanjima kada je u pitanju njihov odnos. 

Budući da je Luna nedavno rekla Miljani kako joj se Sloba gadi, upravo to je bilo prvo pitanje za Đoganijevu, koja je ostala pri svojoj izjavi.

- Ne sećam se. Možda nisam rekla Miljani, ali nekome sam sigurno rekla. Da, rekla sam. Tako i mislim kao sto sam i rekla - potvrdila je Luna i dodala da joj se Sloba "gadi zbog svega", ali da ipak razgovara sa njim.

Luna prišla Slobi, prvo se posvađali, pa mu rekla da ništa ne oseća, a onda da jedva čeka da OVO radi sa njim! (FOTO)

Luna prva odgovara na pitanja novinara, Printskrin: TV Pink

- Da. Zbog svega. Razgovaraćemo sve dok smo ovde, nema potrebe da se svađamo. Ne želim ni ja da se svađam s njim, ali eto, to je to. Tako će se i završiti. Rekla sam mu da ne znam da li mi je teže kad razgovaram s njim, ili kad ne razgovaram. On je dobar čovek. Ne mislim da je on loš, bio je prema meni dobar, pazio me i mazio, ali desilo se to što se desilo. To se završilo, ja nastavljam dalje i to je to - objasnila je Luna.

A zatim je i Sloba rekao šta misli o tome.

Sloba Radanović, Printskrin: TV Pink

- Malo sam zatečen, jer mi je posle pet puta rekla da ne misli tako. Juče je sve bilo ok, situacija se izgleda menja na pola sata. Ne znam više ni šta je istina ni šta da mislim. Pustiću malo da vreme pokaže - rekao je Radanović.

- Mislim da nije to sve nešto zbog čega bih se ja njoj zgadio. Za osam meseci nismo imali mrlju u našem odnosu... Svestan sam da sam pogrešio u nekim trenucima. Promenljivo mi je raspoloženje, ne znam više... Čak bih se smejao, čas bih plakao, čas mi se sve gadi, čas mi je super... Ne znam. Nikad nisam ni pomišljao da će ona tako nešto da izgovori - rekao je Sloba i objasnio kako nikad nije imao nameru da povredi Lunu i da će tako biti do kraja rijalitija, da će uvek skakati kada neko kaže nešto protiv nje.

Sloba komentariše Luninu izjavu, Printskrin: TV Pink

VIDEO: Saša Vidić opleo po Anabeli: Ona savetuje Lunu, a ni ona nema normalan brak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ona

    20. maj 2018 | 02:08

    Otkaci obe i posveti se karijeri misli malo na sebe i prestani da udovoljavas drugima ns svoju stetu

  • sanja

    20. maj 2018 | 01:57

    Jedva cekam dan (31. maj) kad ce ova devojka(Luna) prestati da dobija medijsku paznju, jer je osoba koja najmanje to zasluzuje sa ovakvim ponasanjem i vaspitanjem!!!

  • MAJKA

    20. maj 2018 | 05:58

    Sloba i Luna su nezrele i nemoralne licnosti,dojadile svima.Na svu srecu ovaj cirkus se ubrzo zavrsava ali treba ziveti,setati gradom podignute glave,uci u kafic,restoran,bioskop....i ne postideti se.Zaista tesko !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA