≫ 

Kupaj se u džaku i od*ebi! Karleušu isprozivali zbog najperverznijeg kupaćeg ikada, posle njenog odgovora niko se više neće usuditi na to! (FOTO)

Perverzan zlatni kupaći kostim Jelene Karleuše nikome nije promakao

  • 29
Jelena Karleuša napravila haos u zlatnom kupaćem kostimu, Foto: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša napravila je pravi bum na društvenim mrežama najminijaturnijim zlatnim kupaćim kostimom koji ste ikada videli!

Bilo je sasvim za očekivati to da se Jelena usudi da pozira u ovako nečemu, jer je nebrojano puta dokazala da ne preza ni od čega, a najmanje od zluradih komentara i zlih jezika popularnih "hejtera".

Isprozivao Nives jer se slikala sa Karleušom, a onda mu je Jelena brutalno odgovorila (FOTO)

Naime, jedan od Karleušinih pratilaca iskritikovao je pevačicin oskudni stajling upotrebivši reči kako je "majka dvoje dece i sramota živa", tačnije u pitanju je žena koja je pogrešila i Jelenine godine, a JK joj nije ostala dužna ni za jedno ni za drugo.

Odgovor Jelene Karleuše Printskrin: Instagram/karleusastar

- Prvo, ja imam 39 godina, drugo - u pravu si, moje telo i moj izgled je daleko od žene koja je dva puta rađala! A ako ćemo o sramoti, ona je to tvoje vređanje ljudi po društvenim mrežama koji na moru nose kupaći! Ti se kupaj u džaku i od*ebi! - oštro je odgovorila Jelena.

Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

Evo šta Goga kaže o pomirenju sa Karleušom posle više od 15 godina:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA