Finale Zadruge zakazano je za 20. jun, a ovaj učesnik baš tog dana slavi rođendan! (FOTO)

Zadrugarima i gledaocima sinoć je saopšteno da će Zadruga trajati do 20. juna, a za jednog od njih to je i te kako bitan datum

  • 22

Iako je veliko finale Zadruge prvobitno bilo planirano za 31. maj, zadrugarima je sinoć saopšteno da će se pobednik ipak saznati tek za mesec dana, tačnije 20. juna, kada će biti kraj rijalitija.

Mnogi su bili šokirani odlukom produkcije o produženju rijalitija za tri nedelje, a zanimljivo je da će u sredu, 20. juna, kada će Srbija čekati pobednika Zadruge, jedan od učesnika proslavljati rođendan.

Prvi put ugašene sve kamere u Zadruzi, fanovi u šoku!

I to ne bilo ko. U pitanju je jedan od najpopularnijih učesnika koji je u Zadruzi od samog početka, tačnije od 6. septembra 2017. godine.

Sloba i Luna, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Ukoliko ne znate ko slavi rođendan 20. juna, to je Slobodan Radanović, koji će baš tokom finalnog dana Zadruge proslavljati svoj 28. rođendan.

Budući da su fanovi Zadruge od samog početka podeljeni, kako što se tiče najpopularnijeg ljubavnog trougla Kija-Sloba-Luna, tako i njihovih pojedinačnih "pojava", na društvenim mrežama uveliko se polemiše o tome da datum finala Zadruge "nije slučajno izabran".

Milan Kalinić progovorio o odnosu Kije i Slobe u vreme dok se pevač takmičio u Pinkovim zvezdama, i imao je šta da kaže!

Sloba Radanović će 20. juna napuniti 28 godina, Printskrin: TV Pink

S obzirom na to da su Kija i Sloba nedavno proslavili prvu godišnjicu braka (pogledajte OVDE), možemo samo da naslutimo kakvo će iznenađenje Veliki šef prirediti Radanoviću i zadrugarima tog dana, ujedno i poslednjeg dana Zadruge.

Pogledajte prvu ispovest oca Slobe Radanovića: Sa Slobinog i Kijinog venčanja sam hteo da oteram moje goste!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sofija

    21. maj 2018 | 17:53

    Kako nagraditi coveka koji javno vara zenu, na stepenistu, u stali, provodi se sa ljubavnicom, pljuje po svom braku, kakav god da je bio, jer je bio u tom braku svojevoljno. Halooooooo?

  • Lena

    22. maj 2018 | 02:42

    Ne mogu da shvatim ove koji podrzavaju Lunu ili Slobu.Halo, kakav god brak je bio, on nije pljuvao po njemu prije nego je usao, Luna ga od pocetka "zaskace". Iako u ovoj situaciji mi je on gori, jer on je taj koji je bio ozenjen i nakon 7 dana jadan shvatio da mu brak ne valja. Kija, ako je radila to sto pisete AKO, nije usla u rijaliti i tu glumila neku "ribu". Ne kazem da je i ona svetica, pogotovo mi je grozno, ako bi se pomirila, ali u slucaju njih troje ona je apsplutno najvise zasluzila da bude prva. Pogotovo nakon brisanja SNIMKOVA, sa hiljadama dislajkova za Lunu, koja inace ima samo 22 godine, ali eto to joj nije smetalo u septembru

  • Nepravda

    21. maj 2018 | 17:32

    Jedino tako i može da pobedi, da mu poklone pobedu, realno po obožavaocima i glasovima osvojio bi plafon od petog do osmog mesta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA