≫ 

Luna otkrila nepoznate detalje iz svađe nje i Cecine ćerke, ali i kada se prvi put poljubila sa Veljkom! (VIDEO)

- Onda sam ja otišla na koncert Jelene Karleuše. Ne razmišljajući da će nju toliko to da povredi - rekla je Luna

  • 60

Luna Đogani je tokom noći na bazenu u razgovoru sa Teodorom Džehverović i Anđelom Rankovićem prvi put javno progovorila o sukobu između nje i nekadašnje najbolje drugarice Anastasije Ražnatović.

Luna je ispričala da je njihov odnos zahladneo,  ali je i otkrila kada se prvi put poljubila sa Veljkom Ražnatovićem i da li su isparile njihove emocije.

Luna o prvom poljupcu sa Veljkom, Printskrin:Youtube/ZadrugaOfficial

- Veljko i ja smo se upoznali u vrtiću. Moj prvi poljubac sa jezikom i na blic je bio sa njim. Nikad nismo mi bili zajedno. I onda je Kaća bila sa njim. Tako smo se mi upoznali sa Kaćom. Anastasija i ja smo se družile a on je bio sa Kaćom. Kaća dolazila kod njih kući, a ja sam živela sa njima. I onda su Kaća i Veljko raskinuli a Kaća je ostala sa nama drugarica, Veljko našao novu devojku samo što ta nije ostala sa nama drugarica. I onda smo se mi družile Kaća, ja, Anastasija, Isidora, Andrijana i Vanja. Nas šest smo bile nerazdvojne. I dan danas imam klip kući na laptopu, pravila sam klipove za svaku posebno. Stvarno smo bile bliske sve za jednu. Nikad nije bilo ono kao ljubomora, baš smo bile kao jedno nas šest.

Kija i Luna se izvređale pred Slobom, a evo kako je Đoganijeva reagovala kada joj je Kristina rekla da je preotela dečka Editi Aradinović! (VIDEO)

- Vremenom se ova posvađa sa ovom, ova sa onom i tu smo se razdvojile. Mada, Anastasija i ja smo baš dugo ostale onako jedna uz drugu, ona je mene krstila pre dve godine u februaru. E, onda se desio Kostadin. I Maša... Pa, Maša je bila sa Veljkom, Kostadin sa Anastasijom. Između mene i Veljka se nisu nikada ugasile varnice a svi smo bili tu u tom društvu. I to je njoj sve smetalo, ali ja sam bila Anastasijina kuma, sestra, sigurno neću da ne budem tu zbog nje. Ja sam tu ceo život, trinaest godina sam tu sa tim ljudima, ,moja porodica bukvalno. A Kostadin kao rođeni brat, logično zbog toga. I tako su počele te gluposti. On je krenuo da priča Anastasiji ona ti ne treba, kvari ti reputaciju - pričala je Luna.

Veljko i Anastasija Ražnatović, Foto: Instagram/raznatovicanastasija

- Mene je stvarno to mnogo bolelo, ne mogu da verujem da ćeš da dozvoliš da će neki dečko koji danas nije tu, imaš drugog prošao ćao.... a ja nisam pored tebe. Stvarno su bili lepi, zaljubljeni. On je prema njoj zasitsa bio savršen, ali jednostavno nas dvoje se nisamo nekako kliknuli na žalost. Bilo mi je krivo baš - pričala je Luna Teodori i Anđelu i dodala:

Luna krivi Kostadina za loš odnos sa Anastasijom, Printskrin:Youtube/ZadrugaOfficial

- Onda je bilo tu i drugih stvari. Onda sam ja otišla na koncert Jelene Karleuše. Ne razmišljajući da će nju toliko to da povredi. Bila sam na rođendanu, bila sam pozvana nisam se ja lizala sa Karleušom, bila sam tu u klubu. Ja razumem, ali nisam tako razmišljala da smo mi bile dobre kao što smo bile ne bih u životu otišla. Kakav bre odlazak ne znam ko da je slavio. Pre toga smo mi imale neke svađice, dovojile smo se i jednostavno me je razočaralo to, tako sam želela. Ona mi je to mnogo zamerila. Ja je kapiram, ne zameram joj. Njih dve su u ratu, to svi znaju, i od tada se nismo videle. I kad se sretnemo znaš koliko je to tužno trinaest godina smo zajedno, mi smo kakile bukvalno... - rekla je Luna.

VIDEO: Sve seks akcije Lune i Slobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poaro

    24. maj 2018 | 22:46

    Znaci Ceca je hranila i izdržavala od trinaest godine a ona otišla kod Karleuše na koncert i rodjendan a Anastasijin momak je nije voleo i on joj je napravio svađu,umesto da Anastasija ostavi momka zbog nje.?😵Bas su se svi okrenuli protiv ove dobre duše i poštene devojke kako nerazume te svet treba da se vrti oko nje ona je Lunjara Djogani a ko su oni i Ceca sirota devojka svi je iskorišćavaju i ova Ceca je iskoristila da potroši svoje pare na njoj strasno, a sad ova zla Kija je upropasti luda žena neće da joj da muža i to ti je. 😖😵

  • Može biti samo je*an

    24. maj 2018 | 22:56

    Hrani Lunjaru, da te ujede...

  • Maki

    25. maj 2018 | 00:03

    Imam i ja dete i da sutra, daleko bilo, gledam kako se pati ili ponizava ili sramoti, nikakva kapija, novac, ne znam sta, ne bi moglo da me spreci da mu pomognem ili da pokusam da ga vratim na pravi put. Mada, realno ne mogu ni da zamislim da moje dete ovako nesto radi.Vaspitavam ga. Pa svi smo mi imali 22, bili mladi, ludi, ostavljani, nekad pijani, ali ovu histeriju, ovu bahatost nismo imali. Zamisli, ostavi me decko, ja polupam sve po kuci. Svasta. Verovatno bi mi roditelji zalepili dozivotnu zabranu izlaska iz kuce i u berbu malina da zaradim da kupim sto sam polupala. A da, ove umesto u maline idu u rijaliti... Zato su i takve kakve jesu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA