≫ 

Luna otvorila dušu i otkrila da li će nastupiti na Zadrugoviziji i da li bi ponovo bila sa Slobom u vezi (FOTO)

- U dobrim smo odnosima. Razgovaramo - rekla je Luna Ognjenu

  • 18

Luna Đogani popričala je sa Ognjenom Amidžićem o zbivanjima u "Zadruzi". Njih dvoje su pričali i o odnosu koje ona ima sa Slobom.

- U dobrim smo odnosima. Razgovaramo. Trebalo je da nastupima na Zadrugoviziji, ali ja sam odustala. Prvo, ne osećam se prijatno. Ne mogu sebe da zamislim da stojim pored njega na bini posle svega što se desilo. On je izabrao pesmu koja ima veze sa ljubavlju, "Sinovi tuge". Koreografija je trebalo da bude u tom nekom smeru gde se nas dvoje mazimo, grlimo... Međutim, ja se ne osećam dobro u svojoj koži... Ovih devet meseci sam preživela svašta... - rekla je Luna.

- Je l' si sigurna da nećeš da učestvuješ na Zadrugoviziji?  - pitao je Ognjen.

- Jesam - rekla je Luna.

Luna priča sa Ognjenom Amidžićem Printskrin: TV Pink

- Neću da kažem nikad ne reci nikad... Ja sam izgubila u njega poverenje totalno. Meni nije bilo ni na kraj pameti da će dati drugu šansu svom braku. Bila sam ubeđena da je to gotovo i da su njegove emocije prema meni iskrene... Kada sam videla sve te snimke, sve te planove, tepanje... - rekla je Luna.

Na Ognjenovo pitanje kada bi joj prišao Sloba i rekao da je ona njen finalni izbor, Luna kaže da bi mu oprostila.

- Mislim da bih mu pružila šansu. Zato što nas dvoje nikada nismo bili zajedno napolju. Mi ne znamo kako bi napolju funkcionisali zajedno. Jer ti kada znaš da sa nekim ne funkcionišeš nikako, onda... Nas dvoje su imali vezu pod takvim pritiskom, takvom situacijom da smo dobro podneli. Smatram da jedno drugom nismo dali šansu da probamo napolju - rekla je Luna.

VIDEO Još jedna neverovatna izjava Lune Đogani:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    11. jun 2018 | 02:32

    Meni je muka samo od Lune!

  • Maja

    11. jun 2018 | 02:30

    Luna bolje da se skloni jer samo iritira ljude.Muka mi je kad vidim kako se folira.

  • Dingospo

    11. jun 2018 | 00:37

    Jos nesto bih vas zamolio. Pisite njeno pravo prezime DJOGAJ, ne Djogani, jer Djogani je grupa koju je "krstio" Djole iliti Hamit Djogaj, rodjeni brat Luninog oca Gagija iliti Gazmeta Djogaj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA