≫ 

Luna i Marko progovorili o poljupcu, a onda je Sloba ustao i rekao kako se oseća! (VIDEO)

Luna i Marko tvrde da se nisu poljubili, iako su kamere sve zabeležile

  • 17

Tokom poslednje emisije "Pitanja gledalaca" koja se prethodne noći emitovala na Pinku, poteglo se pitanje i poljupca između Lune Đogani i Marka Miljković.

Kija me ogovara kada izađe napolje! Zorica Marković uhvatila Lunu da ima informacije iz spoljnog sveta! (VIDEO)

Naime, tokom poslednje žurke u Beloj kući Đoganijeva i Miljković su dugo razgovarali i skoro pa da se nisu odvajali jedno od drugog. U jednom trenutku Miljković je podsetio i rukama pokazivao da ga je blogerka poljubila, a ona se branila govoreći da to #nije uradila namerno#. Gledaocima takođe nije promakao ovaj momenat, pa su s razlogom oboma uputili pitanje.

Marko Miljkoivć, Printskrin:Youtube/ZadrugaOfficial

Gde je Luna bre? (smeh) - rekao je prvo zbunjeni Marko.

- To su možda gledali iz nekog drugog ugla, ali da smo se poljubili - ne... - kazao je Miljković.

Luna Đogani, Printskrin:Youtube/ZadrugaOfficial

- Proklinjem dan kada sam počela da komuniciram sa svima. Ispada da sam se ja ovde sa svima muvala, bila. Šta god da ja uradila, to je užas, katastrofa, a za sve druge ima opravdanje! - pravdala se Luna.

Voditelja Katarina Nikolić podigla je i Luninog sada već bivšeg dečka Slobodana Radanovića kako bi saznala šta sve on misli o ovom poljupcu ali i da li se oseća iznerviranog zbog ovog Luninog postupka.

Sloba Radanović, Printskrin:Youtube/ZadrugaOfficial

- Ne verujem ništa od toga dok ne vidim. Ne osećam se iznevereno. Ako ona tako misli da je to ok, ne znam... Ne mogu da komentarišem nešto što ne znam da li je tačno. Ja verujem njima da se nije desilo, tako da nema zbog čega da se osećam iznevereno - rekao je Radanović.

Iako su Marko i Luna negirali celu priču, a Sloba ipak poverovao njima kamere su ipak sve zabeležile.

Kako je izgledalo Markova i Lunino izlaganje pogledajte u video-klipovima ispod:

VIDEO: Sve seks akcije Lune i Slobe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stasa

    14. jun 2018 | 10:33

    Draginja, eto snajke za primer

  • Mila

    14. jun 2018 | 12:24

    Gledala sam UŽIVO i videla kako mu je Luna!!!! "se priklonila i experimentalno?" "okrznula usne. Na šta on nije mogao da poveruje pa ju je pitao pokazujuci na svoje usne da ga je poljubila na šta je Luna pocela da koketira sa njim i kao ne to je samo bio prijateljski poljubac. koketirajuci svo vreme. Tačno tako je bilo a on je bio baš izbacen iz ravnoteze u čemu se nehoteci nasao. To je tačno bilo.

  • xxx

    14. jun 2018 | 10:39

    To jeste samo ugao pa je zato tako izgledalo, ali posto koristimo svaku sansu da Lunu pljujemo nek bude da su se poljubili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA