≫ 

Više nema spavanja u hotelu: Evo šta će se dešavati u Zadruzi do velikog finala! (VIDEO)

Veliko finale Zadruge zakazano je za 20. jun, a održaće se u Šimanovcima

  • 19
Zadrugari, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon što je Filip Đukić izbačen iz Zadruge u Belu kuću stiglo je pismo Velikog šefa koje je obradovalo zadrugare, ali im je unelo i veliku tremu i tenziju.

Naime, učesnici su obavešteni da su, oni koji se nalaze za stolom, finalisti, te da im Veliki šef čestita na tome. Njih 24. ponelo je tu titulu, a duplo manje moći će da se pohvali titulom superfinaliste, dok će samo jedan poneti titulu pobednika.

S obzirom na to da je uvek izbačeni zadrugar birao novog vođu, od danas, petka 15. juna više nije tako, pa zadrugare nije sačekalo pismo Filipa Đukića, već Velikog šefa.

Zadugari, Prinstkrin: Youtube/Zadruga Official

- Dragi zadrugari, s obzirom na to da su sinoć otvorene linije za glasanje za pobednika i da više u Zadruzi nema ni vođe, a ni vođa nema svoje potrčke, sada ćete birati zadrugara koji će čitati pisma. Glasaćete jedan po jedan, a onaj koji dobije najviše glasova biće zadružen za čitanja pisma sve do velikog finala. Sada ćete glasati za zadrugara koji će čitati pisma. Osim toga, napominjemo i to da pošto Zadruga nema vođe, više niko neće boraviti u hotelu - navedeno je u pismu Velikog šefa, a zadrugari su se složili sa tim da Lepi Mića do velikog finala Zadruge čita pisma.

VIDEO: Sve seks akcije Lune i Slobe

Kada je u pitanju ispadanje, svakog dana će neko napustiti imanje u Šimanovcima, dok će, po odluci Velikof šefa, biti dana kada će se nekoliko ukućana oprostiti od Zadruge i nagrada.

VIDEO: Fenomen Miksi! Zbog čega je ona jedan od omiljenih rijaliti igrača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bellyssima

    15. jun 2018 | 16:31

    Ovi ljudi su bedak, biraju Micu da im cita pisma a covek nerazgovetno i cita i prica!

  • sm

    15. jun 2018 | 16:52

    Nesto je trulo u drzavi Danskoj...

  • Ateista

    15. jun 2018 | 18:17

    Pa Zadrugari su se naspavali za celi zivot. Hahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA