≫ 

Ti nemaš glasače, samo su moji glasali za tebe: Miljana napala Marka, a on joj odbrusio! (VIDEO)

Miljana Kulić i Marko Miljković imali su raspravu u emisiji "Narod pita"

  • 19

Miljana Kulić i Marko Miljković pokazali su da nisu u dobrim odnosima u emisiji "Narod pita". Kulićeva je osula paljbu po Miljkoviću, a ni on nije ćutao.

- Ti nemaš glasače, samo su moji glasali za tebe. Oni mi pišu kako sam mogla da dozvolim da trošimo novac i da se uvek družim sa nekim ko mi nije ni do kolena. On se nakačio na mene - rekla je Miljana.

- Daj mi jedan konkretan primer! Ti si nevaspitana i nekulturna... Apsolutno je u pravu što kaže da sam se zakačio za nju, kad je bila bolesna, gladna, kad se svađala sa celom kućom pa sam je branio i kad je kupovala hranu za sve i svi je okrivili, ja sam celu krivicu prebacio na Mikija - rekao je Marko Miljković.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Miljana: Marko Miljković mi neće biti kum:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JP

    10. jul 2018 | 00:05

    Marku svaka cast jer je jedini koji uspe da nesto i kaze pored Miljane koja prica ....bez prestanka ...sto se kaze "kao navijena"....🤗🤗🤗

  • Maki

    10. jul 2018 | 00:04

    Miljana nevasputana kao i njena majka trudnica pusi pije javno pred kamerama to nigde nema najbolje bi bilo daje majka odvede kuci zatvori i nigde nepusta strasno

  • Ognjenu orden

    10. jul 2018 | 09:14

    Gledaoci su SE vec snasli prebacivanjem na drugi kanal.Kad umislis da si nesto a ljudi te podrzavaju iz sazaljenja.Miljana spusta SE na zemlju,Marko ti si gospodin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA