≫ 

Emotivna slika: Evo kako je izgledala Draginja dok je Sloba bio još dečak (FOTO)

Slobodan Radanović raznežio je obožavatelje zajedničkom fotografijom s majkom iz mlađih dana

  • 35

Sloba Radanović vezan je za svoje roditelje, a na Instagramu je objavio fotografiju koja je obradovala njegove obožavatelje. Naime, u pitanju je slika iz mlađih dana na kojima je pevač sa svojom majkom Draginjom.

Ova emotivna fotografija, na kojoj možete videti Slobu kao dečaka, prikupila je za kratko vreme više od 15 hiljada lajkova.

- Majka - napisao je Sloba.

Evo i fotografije.

Sloba i Draginja Foto: Instagram/sampanjactatica

VIDEO: Sloba Radanović: Ja da gostujem na Kijinom nastupu? Trebalo bi ona da gostuje kod mene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sandra

    20. jul 2018 | 15:53

    Lepo je postaviti sliku sa majkom i to sve stoji. Ali, kad sam pogledala njen intervju za telegraf, njeno gostovanje u studiju i njen razgovor sa sinom gde joj je prva rec 'advokat", jasno mi je bilo o kakvoj svekrvi se radi. Njena mrznja prema snahi je ocigledna i protivna svim hriscanskim pravilima. Bez obzira volela ili ne ona svoju snahu, nikako nije smela odobriti preljubu njenog sina, nikako nije smela pljuvati po snahi i slati ljubavnici poklone na oci jos zakonite snahe. Zna li ona da je preljuba jedan od glavnih smrtnih grehova?!

  • Odgovor Dadi

    20. jul 2018 | 09:36

    Pažljivi gledalac Zadruge. Prema tome imam pravo na svoje mišljenje,koje je i iskazano.Videli smo Vašu Kiju glumicu.Pošten narod gasi Pink kad se ista pojavi.Ali žena dobro organizovala fanove i naravno pobedila.Folirantkinja.......

  • MAKI

    20. jul 2018 | 06:40

    Draginju smo gledajući Zadrugu okarakterisal kao dobru, skromnu,ženu iz narodu.Bez obzira na pljuvačinu od strane glumice Kije mi obični gledaoci pozdravljamo Slobine roditelje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA