≫ 

Ana Korać progovorila o Luninoj i Slobinoj vezi, rekla da li zaslužuju drugu šansu i šta posle svega misli o Đoganijevoj! (VIDEO)

Bivša učesnica Zadruge posle mesec dana otkrila je šta misli o Kiji, Luni i Slobi

  • 8
Ana Korać/ Foto: ATA Images

Bivša učesnica Zadruge Ana Korać prethodne noći bila jedna od gošći u emisiji "Narod pita", gde ju je jedan od gledalaca zamolio da iznese svoje mišljenje o Luni Đogani.

Gledateljka koja se uključila u program rekla je Ani kako joj Kija nije prijatelj, pa joj postavila pitanje da li Luna zaslužuje novu šans, odnosno da li ljubav Lune i Slobe zaslužuje novu priliku.

Nastavlja se rat! Karleuša odgovorila Kiji na to što je sa 17 godina radila kao garderoberka, bukte društvene mreže! (FOTO)

- Gospođa je rekla da mi Kija nije prijatelj, naravno da mi je prijatelj. Mi smo svoje prijateljstvo dokazale i pokazale, sad samo treba da ga gajimo. Što se tiče Kije, naravno da mislim da mi je prijatelj - rekla je prvo Ana, a onda iznela svoje mišljenje o Luni.

Luna Đogani/ Foto: A. Nalbantjan

- Mislim da je Luna shvatila da to nije to što je ona mislila da jeste. Stvarno joj želim sve najbolje, da se oporavi od svega ovoga i da krene nekim novim životom, svako treba da dobije novu šansu. Ne razumem to svi na Lunu... Ako si na Kijinoj strani, sad moraš da budeš protiv Lune. Ne mislim tako - zaključila je Ana.

Pogledajte šta je još Ana rekla:

Ana Korać se pojavila na Slobinom nastupu bez Kije, a onda otkrila istinu o odnosu sa pevačem:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    23. jul 2018 | 12:06

    Kao argument da izmedju Slobe i Lune nije bila ljubav, Ana i Dzehverovicke su navodile sto njih dvoje po izlasku nisu zajedno,a tvrdnja da se Kija i Sloba koji takodje nisu zajedno mora po zadatku da se prihvati kao "notorna istina"

  • AH

    23. jul 2018 | 11:16

    Ana hoce svima da ugodi i Kiji i Luni. Hoce da je sa svima dobra. Tipicno za osobe koje misle samo na sebe.

  • Maria

    23. jul 2018 | 15:16

    Ova ana nezna dve reci da sastavi,ovo je dokaz da mnogo plartike ne mogu da nadomeste mozak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA